reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Stwierdzam ,ze faceci to naprawde inny gatunek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieje ,ze moi synowie nie bedą w przyszłosci takimi egoistami jak ich wstrętny ojciec:wściekła/y:

O matko jedyna a coz Ci ten Twoj chlopina zrobil??

Nadineczka... ja biore zuravit:tak:z zalecenia na drogi moczowe... pije tez czasem herbatke z zurawiny:tak:

Kacha.... zdrówka dla Olisia i duzo sił dla Ciebie!!!

A my dzis cały dzien poza domem, najpierw slub kolezanki, pozniej siedzielismy u tesciów... i juz wiemy gdzie bedziemy mieszkac do czasu skonczenia remontu - u tesciów, ze wzgledu na 2 dziecko... pomogą mi przy Paulince bym mogła jak najwiecej odpoczac:tak:

Fajnie...Cos zaczyna sie ukladac...pomalutku a wszystko bedzie dobrze:-)

reklama
Golanda: twoja mała jest mniejsza, a jesteśmy w podobnych terminach:tak: Moja będzie pewnie kawał baby, bo my oboje wysocy i żadne z nas chudzielce. Chociaż moja mała goni swój grudniowy termin z OM, bo dziś z wymiarów ma 22 tyg. i 3 dni:-D

Agagsm: no faktycznie 100g na tym etapie to spora roznica, choc niby dokladnosc pomiaru jest +/- 50g, przynajmniej na tym aparacie na ktorym mialam mierzone wiec jakby moja miala 450, to spoko, ale 350 to juz w ogole malutko.Moze wda sie we mnie i w ogole w moja rodzine, bo jakby wdala sie w meza lub w dziadkow z jego strony to na pewno bym miala cc. U niego w rodzinie kobiety maja po 185cm, a mezczyzni po 2 m wzrostu.A u mnie mezczyzni w rodzinie mają max 172cm.
:)
A to masz termin na grudzien wg OM>? A to faktycznie duze szanse ze dzidzia przyjdzie na swiat jeszcze w tym roku.Ja mam na 4 wg OM, a wg 1 usg na 7.01. a tego swiezego usg na 9go, a moze po prostu bedzie malutka i drobniutka:)

Fajnie Ci z tym koncertem jazzowym, na pewno córci tez sie podobało:)

Co do bigosu to ja moge jesc codziennie caly czas cos bym jadla wiec podjadam owoce i warzywa zeby njie wygladac jak szafa trzy drzwiowa..

No dobra, namówilas mnie:) Przywiozlam sloik bigosu od rodzicow:)Faktycznie nadal dobrze smakuje:) a w sumie przed ciaza nie jadlam go z 5lat.Za to jak bylam mlodsza moglam go jesc na co dzien, tak jak Ty. Z tym ze ja nie umiem robic bigosu wiec tylko dostaje od rodziców albo siostry:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki Stefcia za przekazanie tej okropnej wiadomości. Niestety potwierdziło się to czego tak się bałam :-( Oliś nie dość, że ma zapalenie płuc to jeszcze ma świńską grypę. Lekarze pocieszają mnie jak mogą, mówią, żeby się nie martwić, ale ja odchodzę od zmysłów:-( Teraz na noc wygnali mnie do domu, rano mam do Olisia wrócić i mają mnie sprawdzić, chociaż właściwie żadnych złudzeń mi nie pozostawili.
Boję się jak ch... o Olisia i o Jessicę, jak mi dowalą antybiotyk na świńską to nie wiem czego mogę się spodziewać po porodzie. Komu ja coś tak złego zrobiłam, że los się tak na mnie odgrywa:-( Jeszcze dodatkowo Tomek ma zapalenie płuc, jemu nie robili badań na świńską, ale też pewnie ma, też mu mają zrobić.
Oczywiście o przyjeździe do Polski mogę na razie zapomnieć. Trzymajcie mocno kciuki i módlcie się z całych sił za nas. Z góry wielkie dzięki, nie wiem kiedy się tu znowu pojawię, mam nadzieję, że szybko i, że będę miała do przekazania same dobre wieści.

Kurcze co za okropne wiadomości.:-(
Mocno trzymam kciuki za Kachę i Olisia.

Dzięki Stefcia za przekazanie tej okropnej wiadomości. Niestety potwierdziło się to czego tak się bałam :-( Oliś nie dość, że ma zapalenie płuc to jeszcze ma świńską grypę. Lekarze pocieszają mnie jak mogą, mówią, żeby się nie martwić, ale ja odchodzę od zmysłów:-( Teraz na noc wygnali mnie do domu, rano mam do Olisia wrócić i mają mnie sprawdzić, chociaż właściwie żadnych złudzeń mi nie pozostawili.
Boję się jak ch... o Olisia i o Jessicę, jak mi dowalą antybiotyk na świńską to nie wiem czego mogę się spodziewać po porodzie. Komu ja coś tak złego zrobiłam, że los się tak na mnie odgrywa:-( Jeszcze dodatkowo Tomek ma zapalenie płuc, jemu nie robili badań na świńską, ale też pewnie ma, też mu mają zrobić.
Oczywiście o przyjeździe do Polski mogę na razie zapomnieć. Trzymajcie mocno kciuki i módlcie się z całych sił za nas. Z góry wielkie dzięki, nie wiem kiedy się tu znowu pojawię, mam nadzieję, że szybko i, że będę miała do przekazania same dobre wieści.

Trzymaj się i bądź dobrej myśli bo będzie dobrze musi być!
Czekamy na dobre wieści.Powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze dziewczyny Olis ma swinska grype :((
Kacha bedzie badana jutro, bardzo sie boi...

O rany masakra!!
Niech sie trzymają!!!Duzo zdrowka!!!!
Mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze, trzeba byc dobrej mysli i nie poddawac sie!!
:szok:
Duzo sily, cierpliwosci i wytrwalosci Kasiu!Na pewno z dzidzią bedzie ok!!!
Wracaj do nas szybko!!!!!Czekamy na dobre wiesci!

Ostatnia edycja:
Kacha z całych sił zaciskam kciuki za Twoje dzieciątka.. Współczuje z całego serca! Musisz być silna i dla Olisia i dla Jessi. Może nie łapnełaś tego świństwa i żadne antybiotyki nie będą potrzebne. Nie załamuj się,bo synek to wyczuje, a też musi mieć dużo siły,żeby walczyć z chorobą. Wiem,że łatwo nam mówić i pocieszać na odległość ale w tej sytuacji nie masz wyjścia- musisz wziac sie w garść,bo mały jest pewnie pod najlepszą opieką, a ty swoimi nerwami możesz dodatkowo zaszkodzić córeczce:-( Trzymaj się!!!!! <tulimy>

Kacha wawa straszne wiadomosci , az mi lzy plyna po twarzy , bede za was sie modlila , mam nadzieje ze wszystko skaczy sie szczesliwie bo Ty zaslugujesz na szczescie a nie na takie cierpienia ,tule Cie mocno i caluski dla Olesja.
Zapraszam w ten smutny poranek na kawe razem razniej.

cześć dziewczyny
kacha_wawa - o rany, trzymajcie się dzielnie!! i bądź dobrej myśli!! musi być dobrze!!

a ja mam coraz bardizej przekichane noce :-(albo budzę sie żeby biec do toalety (czego nie miałam na początku ciąży) albo.. z głodu :dry:

reklama
Kasia musi być dobrze !!! dużo zdrówka dla całej waszej rodzinki i szybko wracajcie do zdrowia że też takie paskudztwo istnieje :wściekła/y:

Do góry