P
patrysia*
Gość
Jak na razie luteinę dopochwowo 2x dziennie po 2 tabletki, 3xdziennie nospę forte i 3xdziennie magnezin. no i witaminy.
wow sporo tego
ale najważniejsze że jest juz lepiej
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na razie luteinę dopochwowo 2x dziennie po 2 tabletki, 3xdziennie nospę forte i 3xdziennie magnezin. no i witaminy.
ale najważniejsze że jest juz lepiej
:-)Ja odkąd dowiedziałam się o ciąży łykam magnez i widzę kolosalną różnicę w porównaniu z poprzednią ciążą, brzuszek praktycznie jest nieodczuwalny. Tylko odrobinę ciąży po wysiłku, ale jak odpocznę, to zaraz przechodzi!Jak na razie luteinę dopochwowo 2x dziennie po 2 tabletki, 3xdziennie nospę forte i 3xdziennie magnezin. no i witaminy.
Nie napina ci sie brzucho juz?Jak na razie luteinę dopochwowo 2x dziennie po 2 tabletki, 3xdziennie nospę forte i 3xdziennie magnezin. no i witaminy.
No synek zasnął
JOLA no to kopniaczki tuż tużno to ci fajno kurka hehe ja bym niewytrzymała i zaraz pytała się o płec
no i też się zapytałam no ale nie wiem do konca i jeszcze po tym co na innym watku pisały kobitki to czekam na tą kolejna wizyte wtedy się dowiem juz na pewno:-)
jola.24 cieszę się, że wszystko jest w porządku. ciekawe, czy zobaczysz swoje dzieciątko najwcześniej z nas. ja obstawiam, że nie. :-)

Wiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.
Non stop chodzę w japonkach i jeszcze mi gorąco...Jola gratuluje pomyslnej wizyty.Dziewczyny dzwoniłam do mojego lekarza i kazał przywrócic duphaston i jak nie przejdzie to napinanie to jutro mam sie mu pokazac.Nawet jak przejdzie to chyba jutro pojde, nie bede czekac do poniedziałku![]()
był dzis pan z neostrady i prawdopodobnie mam modem zepsuty,jak sie przegrzeje to rozłacza neta
mozna sie wsciec.ja rece i stopy mam goraceTez bym chciala dziewczynke![]()
Dziewczyny też macie takie "gorące" brzuchy", że o dłoniach i stopach to nie wspomne..Non stop chodzę w japonkach i jeszcze mi gorąco...

Gratuluję, kolejny chłopak. :-)Wiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.
Mi też jest wiecznie gorąco, tylko, że to chyba przez te upały...Tez bym chciala dziewczynke![]()
Dziewczyny też macie takie "gorące" brzuchy", że o dłoniach i stopach to nie wspomne..Non stop chodzę w japonkach i jeszcze mi gorąco...