reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny a ja dla odmiany nie mogę się już doczekać kiedy mi brzusio urośnie to moja pierwsza ciąża i już bym chciała mieć taki ciążowy brzuszek,chociaż moje doświadczone już koleżanki mówią że mogę jeszcze mieć go dosyć ale co tam.Zawsze powtarzałam że ciąża to taki okres że nie trzeba mieć kompleksów i się tego trzymam.
Dobrej nocki życzę bez horrorów

reklama
Właśnie ja mam wysiłek przeciwwskazany, do tego w te upały ciągle i słabo i boję się wychodzić, zwłaszcza z dzieckiem....

Jak zakaz to zakaz:tak: Wiem, co to znaczy, bo ja wcześniej też miałam wysiłek zakazany, ale teraz już mogę, a nawet powinnam. Ale upały też źle znosze. Chyba polubie zime. Zresztą kobiety w ciąży i małe dzieci powinny unikać wychodzenia w największe słońce :-( wtedy spacerki odkładam na wieczór, jak jest chłodniej:laugh2:

Ja z kolei robie sobie niemal codziennie spacery - maratony. 1-2 godz. w miare szybkim marszem, czesto pod gore lub po schodach, bo tutaj takie uksztaltowanie terenu. Ale jak jest pod gore, to pozniej z gorki:tak:

Dziewczyny powiedzcie mi ja to robicie że jesteście w 14-17 tygodniu i nie tyjecie ??:confused2: Ja jestem prawie w 15 tygodniu i już 9 kg mam na plusie :wściekła/y: mimo że jakoś drastycznie więcej nie jem :-(

Wszystkim Aniom życzę duuuużo zdrowia i szczęśliwego rozwiązania :)

ja Cię moja droga doganiam ;-) bo już mam +6kg. tzn.. sama nie wiem jak to liczyć. przed ciążą się odchudzałam. z 58kg schudłam do 54kg. a teraz ważę 60kg. więc nie wiem czy liczyć +2kg czy +6kg ;-) I nie to że się cieszę- sama na siebie jestem zła!! bo się w ogóle nie ruszam, nawet mi nie pozwalają cięższych toreb ze sklepu nosić. W dodatku jem chyba za troje- niczego sobie nie żałuję. I są efekty :-)

Jak zakaz to zakaz:tak: Wiem, co to znaczy, bo ja wcześniej też miałam wysiłek zakazany, ale teraz już mogę, a nawet powinnam. Ale upały też źle znosze. Chyba polubie zime. Zresztą kobiety w ciąży i małe dzieci powinny unikać wychodzenia w największe słońce :-( wtedy spacerki odkładam na wieczór, jak jest chłodniej:laugh2:
Ja ze spacerami muszę się niestety dostosować do rytmu dnia mojego dziecka i wieczorami on już jest marudny i czytamy książeczki, bawimy się i szykujemy do snu, a o 19 wraca mój mąż z pracy i muszę mu obiad naszykować, bo wraca ledwo żywy...

reklama
witam drogie panie, a ja jak zwykle pierwsza :-) i się powtórzę a ja mam urlop :-D

zaliczyłam objęcia ... kibelka :baffled: fuuuuuj po raz drugi albo trzeci nie pamiętam ale w czwartym miesiącu dziwnie to u mnie przebiega :sorry:

Nikki i Gosia zgadzam się z Wami, że to by było nie sprawiedliwe z tym zasiłkiem, ale kombinować i się dowiedzieć mogę, a nóż mi się uda i kasiorka z nieba zleci :rofl2:

ja jestem na plus 1 kg i na razie stoję w miejscu za to brzuchol mam big więc nie jest źle:-p

miłego dzionka życzę;-)
Andzia76 pierogi robiłam, kukurydzę jadłam bo coś ostatnio robisz mi ochotę na różne rzeczy co masz na obiad?

Do góry