WITAM:-)
Noc miałam fajna bo się wyspałam ale w nocy koliło mnie w pochwie jak się obracałam a od rana synek znowu napiera na szyjke bo jest bardzo dziwne uczucie i jeszzce jak się poruszy no nic pewnie bedzie tak cały czas już mi robic

ale ogólnie humorek lepszy tylko widze że nie moge się spóźnić ani pół godzinki z tabletkami bo odrazu brzusio pobolewa jak na @ ale na szczęście nie ma przy tym twardnienia(bynajmiej jak dotykam to nie jest twardy brzusio)

synek jest w miare grzeczny zajmuje się soba ja tylko tyle aby dac mu pić jeść itp.;-)ale za to siusiu cześto mi się chce i to jest denerwujące
AGAGSM mam do ciebie pytanko bo mysle że wiesz więcej na ten temat niż ja

bo tak ty masz rozwarcie i założono ci pessar i nie musiałaś iść leżeć na patologie aby podawano twojej córci sterydy dobrze mówie

bo chodzi mi o to że gdyby mi sie pogarszało(co tfu oby tak nie było)to czemu odrazu na patologie aby mojemu synkowi podawać sterydy a niezałożyć tak jak tobie pessaru i bym mogła sobie poleżeć w domu

na szew ok jest za późno no ale może ten krążek sama już nie wiem
suuuuper:-)zdrówko góra:-)
zdrówka kobitki zdrówka jak najwiecej
ja też bede dzisiaj ogladac:-)
gratuluje córci:-)a co do wagi to nie wiem bo mi w 29 tc synek wazy 1,131 kg

i myśle że to sa wagi w standarcie
SYLWIA ty mnie chyba pytałaś o rozwarcie itp.(czytałam wczoraj i dzisiaj odpisuje ale już nie pamietam dokładnie kto pytał)

wiesz ja nie wiem czy mam rozwarcie jedyne wiem że jest źle ze szyjka i że na szew za późno co nie wiem dokładnie jak to tam jest a nie pytałam się bo byłam w takim szoku że się popłakałam i nie mogłam o niczym innym myśleć abym jeszcze nie rodziła

a ile ma szyjka to podam to co jest napisane pod zdjęciem z usg ok bo tam jest napisane ile ma(tak myśle że to jest to)

D = 35.9 mm i tak jak gin mi mówił ze przy badaniu ginekologicznym źle to wyglada ale na usg lepiej