don_pedro
Fan(ka)
Witam Dziewczynki![]()
Również witam wszystkie nowe styczniówkiOby miło wam się z nami pisało
![]()
Dzieisiaj wieczórkiem ide na wizyte do ginka i już jestem ciekawa jak tam się ma moje Maleństwo ! Ciekawa jaka już jest ciężka i duża i wogóle czy pomacha mamusi i tatusiowi czy się zawstydzi jak ostatnio i wypnie na nas :-)
Dzisiaj i jutro caaaaaały dzionek siedze samaRodzice wyjechali na Mazury na groby do dziadków a moj M do wieczora w pracy - własnie siedze i się zastanawiam co by tu robić. Sprzatac mi ise za bardzo nie chce - i tak już wsumie nie ma co bo ile można sprzątać - Może sobie na zakupy pójde...hmmm..... tylko czy mi się chce jechac do miasta dzisiaj ?!
![]()
hmm a wogóle to od dwóch dni nie wiadomo skąd i jak naszła mnie ochota na papieroska ! nie pale od początku ciąży a teraz nie wiem skąd cały wczorajszy dzień myślałam o kawusi i papierosku mmm.. - muszę pozbyć się tej myśli ! wyzwijcie mnie hehe to może mi przejdzie ;-)![]()
Ja tez wlasnie mysle czy by nie ruszyc na zakupy....Tylko jeszcze nie wiem czy mi sie chce;-)
Co do papierocha...oj jak mi sie chce....szczegolnie jak rano kawke zrobie,dobrze ze maz wychodzi zapalic na balkon albo na dwor bo smaka robi hihihi;-)Ale Tysiolku nie bede cie wyzywac tylko powiem tak: tyle wytrwalysmy to bylybysmy guuuupie jak buty gdyby teraz nas skusilo a przeciez twarde baby jestesmy co nie???Damy rade nie palic.:-)