Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No się zdenerwowałam niemiłosiernie!!! Może być albo na skrzynkę, albo tutaj. Jeśli kogoś w ogóle nie ma na liście, też proszę o informację.macy - nie denerwuj się, spoko... to tylko komp.
Dasz radę na priva? Zwali ci sie skrzynka - moze tu? ;-)
u mnie Tymoteusz - 24 stycznia
Witajcie!!
Jakoś weny dziś nie mam, kiepsko się czuję :-( Wymiotuję jak głupia, muszę zjeść pizze, żeby mi przeszło
Teraz pojechał po pizze, bo już nie wiem co mam zjeść, żeby się trzymało... Bratowa moja jak jej jest niedobrze, to je pizze, albo bigos - ciężko strawne i zostaje... Oby u mnie to podziałało, bo mój synek chyba głodny, bo wierci się.
i ja przyłączam się do życzeń STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM....!!!!!!!!!!!!!A nasza Nadarienne ma dziś urodzinyWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI
![]()