reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

dziewczyny,właśnie zauważyłam,że to Kazimiera jest złotą medalistką a Black srebrną...nieporozumienie wyniknęło stąd,że Kazimiera dużo później nas poinformowała ale urodziła 10 grudnia a Black 12 grudnia

reklama
No to się dzieje. Porody, patologie, mam nadzieję, że naszej Klary nie będą męczyć. Zjadłam całą czekoladę toffi i jest mi źle, bo sobie chciałam humorek poprawić - efekt: zanosi się na zgagę, Filip mnie skopał z humor do d....:szok:

Kaja mnie ta informace przerazila:szok::szok::szok: bo ja jak najbardziej na swiecie chce naturalnie rodzic tak jak to powinno byc. Tyle, ze jakbym miala swiadomosc ewentualnego czegos przeciwbolowego takiego tyci tyci to bym sie troche lepiej na psychice czula. Tak jakbym w razie co ledwo co cipala z bolu.
Bo znieczulenia to nie chce za nic w swiecie. Ja sie boje, a poza tym to idzie do organizmu i oslabia. Raz mialam operacje i mnie usypiali, to chodzilam i schizowalam, ze sie nie obudze.

Wracajac do tego magnezu, to ja go sobie sama "przepisalam" i biore nadal.
Gince nic nie mowilam. Doczekam na razie do 36 tygodnia zakonczonego i do tego momentu bede brala.
A potem pomysle.

Macy kuruj sie. Najlepiej poloz sie i wygrzej. Ja sie tak fatalnie wczoraj czulam i tez przez nerwy po tym trzesieniu. Wygrzalam sie i dzis jak nowonarodzona.
A jak masz rutinoscrobin to moze wez sobie ze dwie tableteczki.
I nie martw sie tym, co polozne wczoraj gadaly.
Golanda Ty tez sie nie martw.

Jak ja przyjmuję taka pozycję to Szymuś myśli, że bawimy się w konika i zaraz mnie ujeżdża, a tego to za wiele:-D

oo to dobrze wiedziec z tym magnezem. mi polozna kazala chodzic na kolanach 10 min dziennie...chodze...tylko psy sie dziwnbie patrza na mnie;-)

:-D:rofl2::-D

Ja dzisiaj przerabiam wszystko co sie do jedzenia nadaje:tak:na sniadanko 2 kanapki z marmolada,pózniej paczek ,ciastka,2 kanapki z kiełbaską a na koniec ptasie mleczko:zawstydzona/y:

Sylwia niezla ta Twoja mieszanka.

Paula Twoja mama bardzo mnie wkurzyla. Az sama sie wczulam w Twoja sytucje i juz wiazanke zaczelam ukladac.
Powiedz jej, ze chcesz Twoja torbe. Jesli nie jest w stanie jej Ci oddac teraz, to oczekujesz, ze do konca tygodnia zapewni Ci inna. Koniec kropka.
I wyegzekwuj to.
Bo ona urabia sobie Twojego brata, ze niby jest taka dobra mamusia. A on sie za te wszystkie rzeczulki bedzie za nia stawial i bedzie jej sprzymierzencem, a wrogiem dla innych. Takze to taki chwyt. Ale bron Boze nie wypominaj jej rzeczy, ktore kupila Twojemu bratu.

DAŻKA PASIBRZUCH jest z nam można tak powiedziec od początku tylko teraz ostatnio mniej sie odzywa bo i też jakieś problemy miała(ale nie z ciążą)to dlatego tak mniej ją widujesz;-)

kurde ja nie moge z tym medicoverem, zadzwonilam i mowie ze jestem w 36 tygodniu ciazy i ze boli mnie brzuch i przyjade dzis na pulawska na ktg i czy maja sprzet bo nigdy tam nie bylam, a ona do mnie ze ja musze miec skierowanie, a ja ze jestem w 36 tygodniu ciazy i ze to normalne na tym etapie a moj lekrza moze wystawic pozniej. Ale nic zadzwonilam do mojego lekarza i na szczescie ma dyzur i mi wystawil wiec dzwonie do cipy raz jeszcze i mowie ze ma juz skierowanie a ona ze ma najblizsza wolna wizyte w pt. Wymieklam. Mówie jej ze mnie boli i nie chca mi pomóc (nie chce jechac do szpitala bo nie chce zeby mnie zatrzymali i chce najpierw sama sprawdzic o co chodzi) Teraz czekam na tel o ktorej mnie przyjmą.
Boli kurcze
Przepraszam ze przeklinam ale ch... mnie strzela jak ktos nie ma za grosz empatii

Ostatnia edycja:
DAŻKA PASIBRZUCH jest z nam można tak powiedziec od początku tylko teraz ostatnio mniej sie odzywa bo i też jakieś problemy miała(ale nie z ciążą)to dlatego tak mniej ją widujesz;-)

patrysia, wielkie dzięki za wytłumaczenie, bo tak mi przez myśl przemkło, że może to któraś z Was, tylko z powodu większego apetytu, takie pseudo otrzymała :-)

Dzisiaj to mam czas inne fora poczytać ;-) oczywiście styczniówek :-p

Widze że mamy 2 nowe wątki:-)dla zdjęć maluszków(ach niemoge się doczekać na oglądanie dzieciaczków)i opowieści z porodówek(lubie czytac i na grudniówkach już mam wszystkie przeczytane):-)

reklama
Anulka Mikołaj prezenty rozdaje:-) Także uważajcie te co były grzeczne bo jak nie Mikołaj to Wam gwiazdka coś przyniesie napewno:tak:

Do góry