Anusia8309
Fanka BB :)
A to moja przygoda , mąż poprosił bym mu ostrzygła włosi bo juz "zarósł" ale potem ja pospalam po obiadku no i jak ja wstalam to m zmulilo i sie polozyl i tak az do 21 potem uspic i wyprawic do snu synka trzeba bylo a jak synek usnol to m na spacer z psem a jak wrocil.... ja siedzialam przy BB no i jak mnie chwycil bol brzucha idacy od gory ku dolowi to postaanowialm sie polozyc i kilka takich boli mnie przeszlo gdysie obudzilam ok 2ej tzn teraz bol ustal i chcialo mi sie do toalety ,juz mnie przechodzily mysli czy sie nie zaczyna...ale sadze ze to byly bole za sprawa potrzeb fizjologicznych czasem tak sie robi....a po wc juz ok ,no mala sie wierci troszke w brzusiu i kregoslup boli ale ten zawsze boli jak za duzo przy kompie siedze
ok zycze wam milej i spokojnej nocki...
ok zycze wam milej i spokojnej nocki...

W związku z tym ja też się musiałam zwlec
), potem łaził i marudził, że nie wie jaką koszulę założyć i mogłabym mu pomóc, więc powiedziałam na pół śpiąc, że bordową i oczywiście jak ją założył to mu nie pasował kolor (bo przeciez bordowy nie pasuje do kremowego sweterka i czarnych spodni
), przed samym wyjściem złorzeczył, że późno (jakby nie siedział 20 minut w łazience to by było wczesniej, no ale to moja wina, bo za późno wstał przez to, ze sie nie wyspał) i że musi do bankomatu jeszcze iść, bo biletu nie ma miesięcznego (no a przeciez wczoraj nie wiedział, że go będzie potrzebował i nagle go rano olśniło...) - no i z pretensją o wszystko sobie poszedł do pracy
No i teraz ja jestem zła, bo mi się przez to jego marudzenie spać odechciało i oczywiście jestem niewyspana.. No to mu napisałam smsa, ze chyba w tym Krakowie to zapomniał, że dla żony w 9 miesiącu ciąży trzeba być miłym i wyrozumiałym - to mi odpisał, że przeciez nie był niemiły