reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Mnie też lekko kłuje w podbrzuszu i w pachwinach od dwóch dni. Ale jak tylko to czuję to szybko do wyrka i leże sobie - przechodzi. A raz też wziełam magne b6 bo mi powieki drgały to te kłucia przeszły natychmiast. Zatem to przepowiadające skurcze tylko.

reklama
Jolcia ja tez myślę, że mi się załączają przepowiadające, bo żadnych nie miałam dotąd, więc na spokojnie się obserwuję i nie stresuję - w końcu macica musi sobie poćwiczyć, szyjkę trochę skrócić, a i na brzuszek pora była żeby opadł - a ja sobię leżę i nic nie robię - najwyżej krokietów nie będzie, ale za to ja w dupaku zostanę:-D

aga - ty wprawe w leżeniu masz to spoko te 9 dni wytrzymasz - niewarygodne, tylko tyle dni i nasz upragniony styczeń 2010 ;-);-);-)

Agbar: dobrze widziec cie jeszcze w dwupaku, bo jak tu wpadam to zawsze myślę czy ty juiż czy jeszcze nie;-)

Ja tez sie ciesze:-)Jak pomysle jak drzalam o kazdy dzien...podobnie jak Ty....A teraz malemu zapowiedzialam zeby jaj nie robil i jesli do wczoraj nie wylazl to niech siedzi do stycznia....chyba sie obrazil, bo jak mi przyrabal z rana to az mnie w pol zgielo;-):-Da teraz siedzi cicho....:-)

Jolcia ja tez myślę, że mi się załączają przepowiadające, bo żadnych nie miałam dotąd, więc na spokojnie się obserwuję i nie stresuję - w końcu macica musi sobie poćwiczyć, szyjkę trochę skrócić, a i na brzuszek pora była żeby opadł - a ja sobię leżę i nic nie robię - najwyżej krokietów nie będzie, ale za to ja w dupaku zostanę:-D

Brzuszek mi opadl juz...hmmm z dwa tygodnie temu...i nic...taki opadniety nosze, a moj malzowinek twierdzi,ze co dzien wydaje mu sie jakby brzuch byl nizej..Ja to widze tylko dlatego,ze skarpetek od paru dni nie potrafie zalozyc sama;-) :-DWiec kolega maz pada przede mna na kolana i ubiera:-D

aga - ty wprawe w leżeniu masz to spoko te 9 dni wytrzymasz - niewarygodne, tylko tyle dni i nasz upragniony styczeń 2010 ;-);-);-)

Niewiarygodne.....tyle lat czekalam na TEN styczen....

A my robimy niespodzianke tesciowej,zarezerwowalam wlasnie bilet dla tescia i przyjedzie tu na swieta...Wiemy,ze mamie sie teskni za nim i za domem,bo choc sama mowi,ze moze u nas siedziec ile jej pozwolimy to kazdy wie,ze wszedzie dobrze ale u siebie najlepiej...Postanowilismy wiec sprowadzic jej czastke domu....Ale bedzie miala mine rano hihihi:-)

Ubralismy tez wczoraj choinke,a teraz szykuje rybe po grecku...Pozwole sobie pochwalic sie naszym drzewkiem:-)

Załączniki

• IMG_2706.jpg
    IMG_2706.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_2702.jpg
    IMG_2702.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 53
Labamba ja nie mam od czego odpoczywać bo ja nic innego nie robię poza BB i czytaniem książek :)
Ale Ci zazdroszczę:-p:-)

Ja teeeeeeeeeeeez. A jeszcze jak sobie zaczynam wyobrazac, ze mi sie wywala jakies mega giga hemoroidy, do tego zacznie sikac z nich krew i jeszcze mi tam wszystko peknie to po prostu mi sie odechciewa.
A po co sobie to wyobrażasz, chcesz tak mieć:rofl2: Ja nie mam, przy pierwszym porodzie nie dostałam i teraz również nie zamierzam ich mieć:-)

Cześć Dziewczyny! Ja tylko na chwilkę - dzisiaj wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki, żeby mała się obróciła! Jeśli nie, to dostanę termin na cesarkę :-(
oczywiście kciuki zaciśnięte:tak:
Patrysia, malga191 Wam również życzę wspaniałych Świąt przepełnionych spokojem i radością:-)

zadzwoniłam do gina na wszelki wypadek co by mu w święta głowy nie zawracać odnośnie tych spuchniętych nóg i kazał odpoczywać i leżeć z nogami do góry:sorry:a mi się tak nie chce:sorry:
upiekłam makowca a że mak z puszki i dosyc mokry to ciasto w środku mi się nie upiekło:-(wsadziłam na kolejne pół godziny do pieca może zmieni zdanie i dojdzie do siebie:-D a jak nie to ciasto wybiorę a zjem mak z obudową:-Dach to łakomstwo ciążowe:-D
chyba też zmienię awatar bo mam nieświąteczne zdjęcie a chyba nie ma strojów pani mikołajowej w ciąży:cool2::-D

Ale się wystroiłyście :-D
Wysprzątałam pół kuchni, normalnie mam dość, została tylko dolna połowa, a tej raczej nie ruszę z tym brzucholem :-D nie mam siły.....

ASIAX, super, że już w domku jesteście. Jak będziesz miała chwilkę, to wklej tą osłwioną czuprynkę ;-) I odpoczywaj ile wlezie.

Patrysia, dla Ciebie i całej Twojej rodziny również życzenia zdrowych, spokojnych, wesołych i pełnych prezentów Świąt.
Jakbyśmy już nie miały okazji ;-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt, no i teraz....ściskamy nóżki ;-)

agbar - choinka cudna a niespodzianka dla teściowej jeszcze lepsza - fajnie tak ;-) i umówmy się, że to jedyna niespodzianka. Reszta w tym pieknym styczniu ;-)
W ogole umowmy się, żeby tu wstawiać choinki swoje, tak cudnie się robi.. ;-)
Matko - a ja mam znajomą pielegniarke na oddziale i kiedyś jej rzuciłam, że chętnie obejrzalabym oddział zanim mnie tam pokroją i ona mi wlasnie zadzownila ze ma dzis malo pracy i mam przyjechać. Umówilyśmy sie na 17.00 - jakies dreszcze mnie oblecialy jakby jechala naprawdę ... ihhiih
Ale pojade, lepiej sobie na luzie poogladać jeszcze to pokoiki :-D
Co ja robię... co ja robię .... :-D:-D
ale moze schowek na granulke też znajde ihhihi

Witam,
Chciałabym dołączyć do grona styczniówek 2010.
Wiem, że późno, ale lepiej późno niż wcale...
Mam termin na 23 stycznia ale już nie mogę się doczekać:)
Noszę w brzuszku Zosię, jak w nocy się rozochoci, to nie mogę spać.
Ale i tak bardzo lubię to uczucie.

Mam do Was pytanie odnośnie dobrego lekarza pediatry. Jestem z Warszawy i zastanawiam się nad opieką w Luxmedzie.
Może macie jakieś doświadczenia?
Będę wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam

reklama
DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA:-)

Ja już po obiadku a synek sobie siedzi na nocniczku i siedzi siedzi i siedzi hehe nie chce zejść to niech siedzi:rofl2:
Jak ja uwielbiam taki nastrój świąteczny ojej i jeszcze jutro sobie na zakupy świateczne z M(jestem happy bo już myślałam że mnie ominą)z siostra i jej mężem co tak fajnie bedzie:-)tylko już myśl o kolejkach mnie przeraża:cool:no a najfajniejsze to że ja i siotra to dwie brzuchatki bo też w ciąży w 7 miesiącu jest co będzie fajnie wygladac i niedamy się w kolejce o nie nie:-p
MARYLA witaj i GRATULACJE:)

Do góry