reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

jejku ale Agagsm ma punktualna dzidzie! termin z OM na dzisiaj i prosze mamuska mowisz i masz:-D:-D:-D:-D

laski co zrobic klawiatura wariuje nie mam polskich znakow i do tego z zamiast y:confused:

reklama
Pasibrzuch ja mam podobną z Bebelulu...

Kaja - O tym, że to koniecznie mają być papierówki to nie słyszałam.....

Emilia - Wystaw im te torby za drzwi!:wściekła/y::wściekła/y:

Jak już jesteśmy na temacie, to opowiem co mi się przydarzyło przed wczoraj rano...
Ostatnio trochę się martwiłam, że nie będę miała mleka bo cycuchy jakieś markotne i nie wykazują żadnej produkcji. Leżałam w łóżku i zaczęłam sobie wyobrażać, że Polcię karmię, naprawdę starałam się w to "wczuć" i powiem wam, że cycuchy zaczęły boleć a po jakimś czasie miałam ślady siary na staniku jak nigdy wcześniej!! Trochę mnie to uspokoiło a przede wszystkim pokazało, że chcieć to móc!

Jak już jesteśmy na temacie, to opowiem co mi się przydarzyło przed wczoraj rano...
Ostatnio trochę się martwiłam, że nie będę miała mleka bo cycuchy jakieś markotne i nie wykazują żadnej produkcji. Leżałam w łóżku i zaczęłam sobie wyobrażać, że Polcię karmię, naprawdę starałam się w to "wczuć" i powiem wam, że cycuchy zaczęły boleć a po jakimś czasie miałam ślady siary na staniku jak nigdy wcześniej!! Trochę mnie to uspokoiło a przede wszystkim pokazało, że chcieć to móc!
o... i w tym sęk... to ważniejsze niż kompot i inne ;-)brawo ;-)
mi się śniło dwa dni temu, że małego karmiłam a leciało białe tłuste mleko... :-D aż sikało ze mnie - to tylko sen ale też chcę aby się spełnił.

Pierwsze spotkanie z domowym kotem bez rewelacji. Generalnie omijaj się szerokim łukiem.

Pasibrzuch
Nie kąpaliśmy na razie. Dopiero od 20:00 jest w domku. W sumie nie pomyśleliśmy, że trzeba?
A kłopoty żołądkowe to chyba lekkie ma, zauważyliśmy, że jedzonko = kilkanaście minut później kupka. Ostatnia była niezbyt stała ;-) I ten zapach.... mam wprawkę ;-) Ale póki co mąż sprząta. Jutro będzie moja kolej jak on będzie w pracy. Więc od jutra będziemy od razu po zjedzeniu zabierać na spacer.

Kubiaczka, w schroniskach to różnie bywa, więc najlepiej psiaka wykąpać w specjalnym szamponie i iść do weta na odpchlenie i ewentualne odrobaczenie (tylko nie wiem od jakiego wieku się odrobacza), no i założenie książeczki zdrowia psiaka :-)a a najlepiej to właśnie zapytać weta co, kiedy i jak ;-)

Dorciaa wciśnij shift i ctrl, bo sobie przestawiłaś klawiaturkę na programowanie:tak:
dziękować:)

mamuśki a gdzie wy się podziewacie?bo chyba nie na porodówce i to wszystkie na raz?!:confused::-D m jak miłóść skończone to wracać bo nuuudno nic nie mam w tv, m kopie piłę na playstation, chyba poodkurzam z tego wszystkiego:sorry2:

reklama
dziękować:)

mamuśki a gdzie wy się podziewacie?bo chyba nie na porodówce i to wszystkie na raz?!:confused::-D m jak miłóść skończone to wracać bo nuuudno nic nie mam w tv, m kopie piłę na playstation, chyba poodkurzam z tego wszystkiego:sorry2:

:-D Właśnie miałam pisać, że m jak miłość się skończyło, więc zaraz mamuśki się pokażą :-D

Do góry