reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kurcze, a ja żadnych bóli i skurczy nie mam :shocked2: wychodzi na to, że ja już gotowa, torba spakowana, tylko dziecko wyjść nie chce :-D

Macy, to męcz męża ile wlezie, żeby dziecko samo wyszło :-D

Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką, która urodziła córeczkę w 31 tygodniu, mała miała 1100g, a nasza w 34 miała 2,5kg. Myślicie, że może jeszcze sporo urosnąć?

Ostatnia edycja:
reklama
halo dziewuszki :-)
jak tam samopoczucia? u mnie juz coraz ciezej, wszystko mnie boli swedzi, miejsca sobie znalesc nie moge, a o bezsennych nocach to juz nie wspomne bo to ostatnio moje utrapienie;-) jakis czas mialam spokoj ze skurczami, ale teraz znow wrocily i staja sie w miare regularne. Pozatym coraz czesciej odczuwam klucia w podbrzuszu. Moze to porod juz sie zbliza? :-) fajnie by bylo bo chcialabym juz miec to za soba....
cala ciaze balam sie ze urodze za wczesnie a teraz zaczynam sie bac ze urodze za pozno;-) jak to mowia.... nie dogodzisz kobiecie... tym bardziej ciezarnej:-D

Witam kobietki ze szpitala...

Jutro o 9:00 mam cięcie i będziemy z synkiem się przytulać :-D

Mąż przed chwilą z moją Zuzią u mnie byli i laptopa mi przywieźli :-) to zaraz szybciutko do Was zajrzałam. A jak poszli to tak się rozryczałam...już tak tęsknię za Zuzią, że masakra...Nigdy nie rozstawałam się z nią na tak dlugo :-( chcę moją córcię... :-(
Marzę o tym, żeby ten czas szybciej leciał, co zrobią te cc, a potem jeszcze 3 dni (o ile wszystko będzie ok) i do domu. Będę z moimi dziećmi...

Widziałam, że paula też szykuje się do szpitala? Trymam kciuki, żeby wsio było oki :-)

Pozdrawiam!!!
super, jeszcze kilka godzin:-)

Tez bym nie chciala tego wywolania i mam nadzieje ze sie obejdzie ale zobaczymy, musimy byc dzielne:-)
Myślę, że się uda, dużo się ruszaj:tak:
Idę legnąć do wyrka, do jutra:tak:

Tez bym nie chciala tego wywolania i mam nadzieje ze sie obejdzie ale zobaczymy, musimy byc dzielne:-)

Nio nie zycze nikomu wywoływania, sobie tez nie:)
Mi dzis gin powiedziala ze jak nie urodze do terminu to 6go mam ktg i usg i jak nic sie nie bedzie dzialo to na oddział patologii ciazy mnie połozą:(
No to mam jeszcze tydzien z hakiem na rozpakowanie, zeby nie trafic na patologie!

Pasibrzuch, mąż już ode mnie ucieka...
Labamba, nie wiem, czy tu chodzi o ruch. Ja już daję z siebie wszystko. Podłogi lśnią, długie spacery, cały dzień na nogach i guzik z pętelką. Czekam na pełnię, będę wyć do księżyca.;-)

halo dziewuszki :-)
jak tam samopoczucia? u mnie juz coraz ciezej, wszystko mnie boli swedzi, miejsca sobie znalesc nie moge, a o bezsennych nocach to juz nie wspomne bo to ostatnio moje utrapienie;-) jakis czas mialam spokoj ze skurczami, ale teraz znow wrocily i staja sie w miare regularne. Pozatym coraz czesciej odczuwam klucia w podbrzuszu. Moze to porod juz sie zbliza? :-) fajnie by bylo bo chcialabym juz miec to za soba....
cala ciaze balam sie ze urodze za wczesnie a teraz zaczynam sie bac ze urodze za pozno;-) jak to mowia.... nie dogodzisz kobiecie... tym bardziej ciezarnej:-D

Też miałam kłopoty ze spaniem, od pewnego czasu piję przed snem melisę i pomaga :-) ale efekt jest jak to po ziółkach, dopiero po jakimś czasie.

reklama
Do góry