reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Co ja jadłam w ciąży? ŁO Matko!!! No chyba nie chcesz wiedzieć:-D Jadłam co było pod ręką:tak:Dużo pączków jadłam a tam są drożdze:tak: Ale się muszę pochwalić że mniem zważyli i przez 3tyg przytyłam łan kilos:-D Chyba to co kiedyś widziałam na minusie to był omam:-)
Śmiejcie się śmiejcie. Same macie mało ptaków i zazdroście:-) A ja to sobie tu gołąbka tam orzełka albo kogutka obejrzę i lepiej mi od razu na duszy:tak:i w dziupli:-D

reklama
ANDZIA kolęda:baffled:ja to zawsze mam jakiegoś stresa:eek:to czekanie ...dobijające:cool:może jak u mnie będzie to akurat będe w szpitalu:-p

Uff, my mieliśmy w niedzielę i jak w zeszłym roku ksiądz dotarł do nas ok. 21 :szok: tak teraz jak było napisane, że od 14, to o 13.55 już dzwonek dzwonił. Ale było całkiem przyjemnie-niech pani nie klęka, niech pani usiądzie;-), ale niech pani nie wstaje...

Śmiejcie się śmiejcie. Same macie mało ptaków i zazdroście:-) A ja to sobie tu gołąbka tam orzełka albo kogutka obejrzę i lepiej mi od razu na duszy:tak:i w dziupli:-D

Morka, moja dziupla nie zazna żadnego ptaszka w najbliższym czasie i ze łzami w oczach muszę powiedzieć, że OD 1 STYCZNIA FOCZKOWANIA NIE BĘDZIE, bo nie zdążę doleczyć wstrętnego paciorkowca i właśnie zdałam sobie z tego sprawę FUCK! :wściekła/y:

Wyprasowałam 40 bodziaków i pajacyków, stosy śpiochów i kaftaników i mam dość. Za tydzień będę w szpitalu i się strasznie boję:szok:

roxeen ale miodzio ten Twój bratanek:tak:
kaja ;-)chyba nie jesteś nienormalna:-)
pumpkin no tak zkutłańce rodzą po 8 dzieci to rozciągnięte:tak:;-):szok:
andzia76 powowdzenia z księdzem, a kopertę niech on Tobie da a nie ty jemu:tak::-D
Pasibrzuch lecz się szybko bo foczenie czeka;-)
emiliacieszę się razem z Tobą:tak::-D

reklama
Do góry