reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Apropo Andzia napisz prosze czy "siłą" poskutkowało, ja też z moim D. mam problem z serduszkowaniem. Jakiś abstynent czy co z tego bałwana się zrobiło, nie mam pojęcia, nie mam juz na to pomysłów.

reklama
ANDZIA to i u ciebie klopsik się szykuje:-)no to czekamy na wieści z 12 ale masz racje lepiej weź M w obroty skoro czeka wywołanie:tak:

Serdecznie witam nowe mamusie :-)
My już po wizycie :-) Na szczęście wszystko w porządku i groźba przedwczesnego porodu zażegnana, Młoda zrobiła odwrót i jest wyżej ułożona niż poprzednio :-)
Na szczęście troszkę przystopowała z wagą, ale i tak waży 3100g, także kawałek babolka mi rośnie (po tatusiu, bo mamusia to piękna, zgrabna i powabna :-p), waga końcowa powinna się jednak zamknąć w 4000g :-)
Ulżyło mi troszkę i skoro Młoda troszkę wyżej ułożona to znowu będę mogła chłopa poeksploatować :-p:-D Tak to się bałam, żeby Jessi za wcześnie nie wywołać, ale skoro sama wzięła odwrót i wyjść nie zamierza to ja zamierzam sobie jeszcze troszkę poużywać :-p A co, później przy dwójce nie wiem czy mi się będzie chciało to sobie teraz odbije :-) Z pozytywnych wiadomości jest też to, że mam tylko 5 kg na plusie mimo ciągłego obżarstwa :-) Jednak te początkowe mdłości i wymioty zrobiły swoje;-) Także skoro tak mało na plusie to idę napełnić swój wątły żołądeczek ;-):-p:-D

widzę ,że na forum można dowiedzieć sie wiecej niz od lekarza ;)
czytałam właśnie różne tematy i na koniec ciąży zrobiłam się madrzejsza ;)

osobiście mam już dosyć leżenia ale jeszcze 2 tyg do zdjęcia krążka,śmieje się że jak tylko mi go zdejmą to pojdę i nie wróce szybko do domu :):):)
wszystko mnie boli od tego leżakowania :(

zastanawiam się czy mając taki krażek objawy porodu są takie same jak bez? tzn cy czop odchodzi, brzuch opada? pytałam dr ale mówi, że mam przestac stresować się bo na pewno bede wiedziała,ze juz rodze.

KACHA super super to teraz męcz M:-)
ANNA a na kiedy masz termin;-)hehe my się smiejemy bo nasza koleżanka AGAGSM z krążkiem od 22 tc a urodziła równo z terminem:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Meryen, patrysia - Ja go chyba przywiąże do kaloryfera:-p:tak: to mi nie ucieknie:-D a ptaszka zaleje gipsem, żeby odpowiednie gabaryty trzymał:-p:-D teraz to już zalecenie lekarskie. Szkoda tylko, że nie wzięłam na to recepty:-D:-D:-D

Kacha- widze że u ciebie też spora kobitka będzie:tak:

Morka, coś w tym musi być, pewnie za dużo nawozu ogóry miały:-p:-D

Ostatnia edycja:
Andzia z tym zagipsowanym ptaszkiem i kaloryferem to super pomysł :-p Chyba go od Ciebie zapożyczę:-D Oj biedni Ci nasi panowie;-)Hehehe, a później kobietki na facetów gadają, że oni tylko o seksie myślą, a tu ciężarnym mamuśkom jakiegoś hardcoru się zachciewa :-p:-D

Wisz co Kacha, teraz tak sobie myśle- zrobie sobie ten gipsowy odlew- to po co mi facet wtedy będzie potrzebny?:sorry2::-p
Szkoda, że nie wpadłam na to wcześniej:-p:-D

reklama
Do góry