reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Pumpkin gdzie ten szampon???? My już gotowe:tak:
Kaja ale znikła gdzieś . Może w tym Bahramanie nie ma tyle nocnych co u nas:-D:-D:-D

reklama
Hej, Kobietki!

Ja dziś sama Sylwester spędzam, jak Pumpkin. Mąż na służbie, o 5 wraca.
No nie do końca sama, bo Was podczytuję, humorki macie super.
Mój psiak też wariuje, nie wie, co się dzieje, więc szczeka przy okazji każdej petardy. Chyba go wezmę na spacer, niech chłopak zobaczy na własne oczy, co na świecie się dzieje:-)

No fakt.. :-D
Dobra postawie za nią, może poszła zacierać dziurki jakieś znowu... a szampana zapomniala wyciągnąc
szampan.jpg

ja też chcę...mój mąż na dole u sąsiada...młody gra na playstation u siebie w pokoju,nowa laska śpi w leżaczku a ja mam swojego laptopa i pewnie posiedzę z Wami dopóki durny chłop nie wróci albo mała nie wstanie

Kurcze, mój piesio nie wie już gdzie się schować...... boi się strasznie jak strzelają :(

Kurcze a moja goldenka ma w dupce te wszystkie huki petard, zupełnie nie robią na niej wrażenia:-):tak:Na spacerku wsadzała nosek w resztki sniegu i zachowywała sie jakby w ogole głucha była:tak:

Hej, Kobietki!
Ja dziś sama Sylwester spędzam, jak Pumpkin. Mąż na służbie, o 5 wraca.
No nie do końca sama, bo Was podczytuję, humorki macie super.
Mój psiak też wariuje, nie wie, co się dzieje, więc szczeka przy okazji każdej petardy. Chyba go wezmę na spacer, niech chłopak zobaczy na własne oczy, co na świecie się dzieje:-)

Oj to widze ze niektore kobitki spedzają sylwestra jedynie z dzidziami w brzuszkach.

Pumpkin najlepsze zyczonka noworoczne dla Ciebie, bo tam chyba juz po polnocy!

Nowy sms od Betii dokleiłam do ostatniego posta na watku smsowym, mysle ze na pewno zgarnie złoty medal:-)
Acha i tez zyczyła Wam Happy New Year!

No mówiłam że się rozkręci:-)
Evi G nam tak wesoło bo widzisz jak nam się polewa :-) Mój też w robocie:tak:
Anetrix witamy na imprezce:tak: Chwilwo obchodzimy Sylwestra w Baharamanie ale gospodarz nam zniknął:-D:-D:-D

reklama
a tak w ogóle to w nocy niezłą jazdę mieliśmy...młody drapnął się parę razy w dupkę przedwczoraj i pojechałam z nim do lekarza...dał nam tablety na owsiki,które wzięliśmy wczoraj rano-po jednej tabletce dla każdego...podobno nie ma wpływu na laktację ale mała przekrzyczała całą noc...a teraz śpi już od 15 i nie ma zamiaru wstawać nawet na żarcie...chyba zamieniła dzień z nocą...kurde

Do góry