reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja wam powiem że nie spieszę się z chrztem:-D I my planujemy za rok w czerwcu może w lipcu! będzie ciepło i Nikoś będzie już większy myślę że latw:-Diej to zniesie:-D

reklama
GOSIA jak ostatnio była na wizycie to dokładnie 1950 g miał:sorry:czyli ok 2 kg co nie był za duży:sorry:i pisała że już dostała sterydy aby synkowi płucka się rozwineły:sorry:wogóle powiem że ma ta dziewczyna przykrości bo pierwszą ciąże straciła potem 2 lata się starali i teraz jak się udało to same problemy w tej ciaży:sorry:

A na poważnie - ivi to popatrz jaki świat mały.... za to to nie jest moje rodzinne miasto bo ja tu przybyłam więc pewnie w jednej ławce nie siedziałyśmy lub broń boże nie byłam twoją nauczycielką :szok::szok::eek::eek::rofl2::-D
Ale bardzo się cieszę... pewnie mamy jakiś wspólnych znajomych :happy: i koniecznie musimy się spotkać - Tymki dwa :-D

ja "zostałam wyprowadzona" z Pleszewa bardzo wcześnie, bo jak miałam 3 latka :) ale i tak zawsze to będzie moje rodzinne miasto i jak ktoś pyta skąd jestem, to mówię że z wielkopolski :)
Koniecznie się spotkajmy :) jak będziemy tam jechać, albo jak Ty przyjedziesz w okolice Gdańska/Pucka to zapraszam :-)

Aj lof ju tu:-D Do Polski przylatuję z dzieciarnią 14 czerwca i zostaję do 23 lipca! I nie będę w Gdańsku, a w Pucku i okolicach, więc tym bardziej nie jest daleko!
A gdzie w Pucku i okolicach? Napisz na pw jeśli nie chcesz publicznie :) ja mieszkam właśnie "w okolicach" ;-)

dziewczyny, JESTEŚMY W DOMKU!! :-) mały śpi spokojnie w wózeczku, ja wreszcie ugotowałam sobie wymarzony rosołek .. zaraz lecę wstawić pralkę :-)

co do leżaczków - my też mamy z fischer price FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 0-18 KG L0539 (916877993) - Aukcje internetowe Allegro
Polecała nam go znajoma, która ma bliźniaczki. Sprawdził się rewelacyjnie u niej (najpierw jako bujaczek dla niemowlaczków, potem nawet karmiła w nich.. Zabiera je ze sobą wszędzie i nie wyobraża sobie życia bez nich :)

Patrysia no to trzymam kciuki by przetrwała 2w1 jak najdłużej :tak:dzieciaczek później siostrze wszystko wynagrodzi te całe nerwy i problemy :tak:

Ivi super że wy już w domku :tak:

fajne te leżaczki :tak: tez bym chciała ale w sumie teraz i tak nie mam gdzie dziecko w nim kłaść bo normalnie przejść nie idzie a gdzie jak jeszcze bym coś dokupiła :sorry:

No nareszcie spokoj , Nicol prztechodzi kryzys i strasznie zrobila sie placzliwa, pozatym Mia je i spi jedynie o godz 00 do 01 placze ale jej to wybaczam .Ja juz prawie dom ogarnelam .Niestey co do M to nie jest za dobrze nic nie rbi wychodzi bo musi i przychodzi....Zje i zostawi talerz bo slurzyca posprzata nawet ma czelnosc mowic zebym mu kawe zrobila a jak ja go prosze zeby przez glupie 30 min zajal sie Nicole a ja sobie w spokoju pokarm sciagne on na to ze najpierw musza go zabic w jegoi durnej gze a wogole to Nicol moze isc ze mna .Ja przez ten stras to szybko sie mleka pozbede.Najleprze pzezylam przed chwila rano prosilam M zeby wzial mala a ja podgzeje butelke, na co on , ze nie moze bo jest przeziebiony i nie chce jej zarazic .Myslalam ze mowi na powaznie a wiecie co teraz powiedzial , ja karmie mala o on ze po karmieniu to on chce ja potrzymac , na co ja ze nie bo jest chory a on mi na to ze ja sama jestem chora. Jak tak dalej pujdzie to ja go zabije.Dziewczyny dajcie mi sile.

Ostatnia edycja:
dormarkwspółczuję, normalnie bezczelny ten Twój mąż, ale jak każdy chłop musi się pewnie odnaleźć w nowej sytuacji. Tulę mocno:tak:

Dormark ,ale cie uniewinnia bo to zbrodnia w afekcie by była:-D:-D:-D

Patrysia ,a siostrze powiedz ze tyle styczniówek za nią kciuki trzyma ,ze musi byc dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
A gdzie w Pucku i okolicach? Napisz na pw jeśli nie chcesz publicznie :) ja mieszkam właśnie "w okolicach" ;-)
Mam tesciow w Pucku, moja mama mieszka niedaleko. Mozemy razem z Kaja zorganizowac spotkanko.:-) My trzy, Tymki dwa i Agatka:-D

Dormark, ja Ci dam sile, Ty mi swoj adres. Sama Ci chlopa zabije, po co mu gierka? Ile on ma lat? Moj czteroletni synek jest bardziej pomocny.:angry::angry::angry:

Do góry