reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny spoko:-D Moja dobra kumpela swojemu 8miesięcznemu synkowi zakłąda kombinezon zimowy, pod nim ma zazwyczaj jakieś dżinsy, koszulkę z długim i bluzę. No i obuwie:eek: A i jeszcze body na krótki.

reklama
Gosieekk u nas butki też są ale właśnie bez koca i spodnie na gołe nogi, nawet mu czasem się podciągną i między skarpetą a nogawką gołą noga sterczy:confused:
Zimą b yło łatwiej, kombinezon, cały opatulony i z bani a teraz raz 9 a raz 19 stopni????!!!!:szok:

a koncertu AC/DC zazdroszcze nawet z balkonu:tak:

W porównaniu do mnie to Ty cieniutko ubierasz Kostka. U mnie zazwyczaj jest body na krótki rękaw, na to pajac bawełniany, dżiny (mam ich pełno po siostrzeńcu) i bluza polarowa z kapturem. Oczywiście czapka i butki, na to koc cienki:eek::eek: I wcale mi się nie przegrzewa a wożę Go już w spacerówce Implast

Witam
Ale wy ciepło ubieracie te swoje maluchy. Ja Kacperka ubieram w body na krótki rękaw, na to tylko cieniutką bawełnianą bluzeczkę z długim rękawkiem (ewentualnie jak bardzo wieje to na body cieniutką bluzę). Spodenki bawełniane lub sztruksowe i żadnym kocykiem nie przykrywam. Mój Kacperek woli jak mu chłodniej niż jak by miał się przegrzać. Zresztą on mi się bardzo poci, i spacer zamienia się wtedy w koszmar. Strasznie płacze bo mu gorąco.

Morka, trzymaj się kobieto...
Czechow, mi też brakuje ruszania mózgownicą. Przy pieluchach się człowiek za bardzo nie rozwija. ;-)

Jola wali u mnie tak ac dc, że utwór można rozpoznać, ale jak okno otwarte, bo jak zamknięte to tylko drum i gitary. A ja mam kawałek, bo na dzielnicy obok mieszkam - a nie wyobrażam sobie jak fajnie mają ci z Bemowa:eek:

moja chodzi w body i jak mocno wieje,a w fotelik ląduje to bluza welurowa lub sweterek , jak w gondolce to body z długim samo i kocyk, na nożkach spodenki - czasem 3/4 czasem dłuższe i różnie skarpetki bądź bez - w wózku bez czapki, bo i tak sama zdejmuje, jak wyjmuje z wózia to zakładam chustkę:tak: jak powyżej 23 stopni to body z krótkim i spodenki i surfujemy po dworzu - jak coś za dużo dowalę to od razu marudzi i ściagam w tempie express:-D

reklama
O to ze mną i z ubieraniem C nie jest tak źle jak myślała, nie jestem wyrodna matka :-D

My bodziak z długim, spodnie z gumką na dole przy nogawkach, dwie pary skarpetek ( bo bucików mu nie zakładam), wiatrówka, czapeczka....i cienki kocyk....ale w razie w- mam pod wózkiem, grubszy kocyk i jeszcze ewentualnie ten na którym C leży i bezrękawnik polarowy w pogotowiu....

Do góry