Minnie1
Fanka BB :)
Jak ktorejs za goraco, moge oddac troche chlodku - u nas dzis 15 stopni. Deszczyk gratis ;-)
Agniecha83 - szybkiego zwrotu kasy i nowej pracy zycze
Beti, my mamy identyko z Michalkiem, dlatego staram sie z nim jezdzic jak najmniej. Do tego dochodza potem jeszcze mega problemy z zasypianiem na noc po takim dniu pelnym wrazen.
JoL - gratuluje zabka!
Asiowo - super, ze uszka juz lepiej. Probiotyk dawaj wiec jeszcze czesciej - moze cos akurat zostanie. Ja sie niestety nie znam, ale moze wyprobuj inny, moze bardziej posmakuje?
agagsm - Michalek to samo, kocyki, kolderki od razu sa skopane, jeszcze nawet nie zdaze dobrze przykryc
A najbardziej lubi fikac golymi girkami - wtedy jest w siodmym niebie 
Milego wieczorka laseczki
Agniecha83 - szybkiego zwrotu kasy i nowej pracy zycze
Beti, my mamy identyko z Michalkiem, dlatego staram sie z nim jezdzic jak najmniej. Do tego dochodza potem jeszcze mega problemy z zasypianiem na noc po takim dniu pelnym wrazen.
JoL - gratuluje zabka!
Asiowo - super, ze uszka juz lepiej. Probiotyk dawaj wiec jeszcze czesciej - moze cos akurat zostanie. Ja sie niestety nie znam, ale moze wyprobuj inny, moze bardziej posmakuje?
agagsm - Michalek to samo, kocyki, kolderki od razu sa skopane, jeszcze nawet nie zdaze dobrze przykryc
A najbardziej lubi fikac golymi girkami - wtedy jest w siodmym niebie 
Milego wieczorka laseczki
???- pani "mądra" ordynator) a poza tym same sterydy i hormony sterydowe, dlatego go stamtąd zabrałam. A poprzedni antybiotyk to miał dawno, że nie pamiętam kiedy i Ksawek tak samo. Też nie popieram częstych antybiotyków więc staram się ich unikać ale zapalenie oskrzeli 5 tygodni to już przesada co nie?! Teraz się boję aby Natek jeszcze od Ksawka dodatkowego paskudztwa nie złapał...:-(
ciekawe jak wypadnie. Nie wiem jak to działa...