reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam

Kaja, Agniecha - wszystkiego naj dla Waszych pociech

Beti - kciuki za bioderka, usg najwazniejsze, wiec jesli wyjdzie ok, to chyba nie ma powodow do obaw przed jutrzejsza wizyta?

A i gratuluje mobilnosci dzieciaczkow. Jeszcze troche i beda zapylac po podlodze :tak:

Moje dziecie cwiczy po nocach... struny glosowe :dry:

Milego dnia

E: Klara gratki dla C!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

U nas pogoda tez do bani, najwazniejsze zeby nie padało.

Przed chwilką dzwoniłam do ortopedy państwowo , zeby umówić wizyte dla Zuzi i babka mi mowi ze do wrzesnia nie rejestrują bo czekają na jakieś decyzje:szok:
Chciałam zobaczyc jaki mi termin dadzą i bezpłatnie iść ale jak tak to prywatnie pojdziemy bo nie bedziemy tak długo czekac, ale jak kogos nie stac to co ma zrobic???
Po co opłaca sie te wszystkie składki i wogóle???

zuzia ucięła sobie pierwszą drzemkę a mama na BB :-D

Miłego dnia

Jeenyyyy znowu zęby tym razem na górze:dry: Takie dziecko niedobre że od czwartej noszą , cuduję a marudzi łokropnie:-( Posmarowałam Denaturaxem:-) Może co pomoże:-)
Miłego dnia kobitki:-)

Witam!
Deszcz i znów 15 stopni... czy u nas nie może być nic pośrodku, tylko skrajności.. :szok:

morka -czym posmarowałaś... :eek:mam nadzieje, że nie denaturatem :-D
Klara - biedna ta malutka, dobrze, że nic się nie stało; buziaki dla dumnej mamy, znaczy ciebie, że C ci tyle radości daje
Jam też zachwycona swoim i teraz to już pewnie z dnia na dzień będą coraz słodsi... zjeść normalnie!
nadineczka - zdrówka, jak Polcia? ja czekam na relacje po tej truskawie :-p
agbar - no oddychac u nas też jest czym ale zaraz az zimno, choć w domu jeszcze ciepełko więc paradujemy w krótkich rękawkach
Beti - powodzenia na USG!

Heloł.
Morka, czym posmarowałaś?
Gosia, ja też odnoszę wrazenie, że moje dziecko specjalnie jakieś wypadki przy małej obmyśla. Wiem, że ją kocha do szaleństwa, ale to zawsze tylko dziecko, które jeszcze jakiś czas temu było jedynakiem.
Nadineczka, tutaj reklam nie wolno wklejać. Napisałabym, bo dostaniesz po tyłku, ale wtedy będziesz więcej wklejać. ;-) A z pogodą chyba Tobie dopasować ciężko, bo raz za ciepło, raz za zimno.
Beti, mocno trzymam kciuki za jutrzejsze usg.
KlaraM, gratulacje dla C. Mi zawsze łzy do oczu same lecą, jak słyszę, kiedy mała się śmieje.
Co się dzieje z Yol_ą?

Witam.
U nas leje od świtu, albo i nawet od nocy. Szaro i zmino, nic się nie chce. Dziecię spało do 6, ale o 5 pobudkę mi cycusie zrobiły i trza było odessać trochę mleczka. Będzie jak raz na popołudnie.

morka, ale Bunia ekspresowa z tymi ząbkami, dopiero co przecież dolne jej wyszły! Pociesz się, że będzie szybciej z głowy :) No i oby to smarowanie pomogło, bo po co się macie obie męczyć...

W piątek byliśmy u neurologa na nfz wreszcie i to u całkiem fajnej doktorki. Z tego, co zbadała, to wszystko jest prawidłowo, jedynie minimalnie za słabe napięcie mięśni. Ale póki nosi tę szynę, to nie da rady rehabilitować, zresztą bioderka ważniejsze w tej chwili. Umówiliśmy się na kontrolną wizytę zaraz po zdjęciu szyny i wtedy się zobaczy. Mam tylko robić z małą ćwiczenia ogólnousprawniające - podnoszenie główki, turlanie na boki i takie tam - co się da w tej szynie.

Coś jeszcze chciałam napisać, ale nie pamiętam...

Więc póki co kończę i życzę miłego dnia!

Dzięki dziewczyny....
Kaja no biedna ta Radika, ale kamień z serca, że cała i zdrowa.... ja C nawet jak zostawiam zabezpieczam poduchami i kojcem z poduchy, mimo że on aż tak nie jest mobilny.....

Macy
ja też się zastanawiam co z Yola, i gęsto myślę czy ona nie jest czasem z terenów zalewowych?? Krosno czy Jasło? co Ona tam miała wpisane, za Chiny nie mogę sobie przypomnieć.....

Morka to masz przegilane, ale z drugiej strony pierwsza będziesz mieć w tym temacie spokój i będziesz naszym guru od zębów!!!!!

e: Nadarienne Marysia dzielna dziołcha jest i upora się z wszystkim przy pomocy mamy, tak więc głowa do góry dosłownie i w przenośni....

e2: C już śpi ponad godzinę w domu, w łóżeczku, podejrzane.... niby było jedno przebudzenie ale dostał króliczka przytulaska i śpi dalej....ale chyba tak za chwilę pójdę sprawdzić czy wszystko gra (mimo że nianię mam włączoną)...

A i zapomniałam Wam napisać że C nam króliczka przytulaska wyrzucił na targowisku w sobotę z wózka.....
Tzn. mojemu M....
jak sie zorientowałam (szybko) i się wróciłam nie było.... targowicho małe.... Na pewno ktoś widział z tych kupców, ale nikt nie odda!!!! bryyyyyyyyyyyy...
i potem była akcja objeżdżania rosmanów w poszukiwaniu takiego króliczka....ale udało się - mamy króliczka przytulaska nr 2......
normalnie przynajmniej ma z czym spać, bo już był problem...
A w ogóle to nie myślałam, że może się tak ucieszyć jak zobaczył zakupionego króliczka nr 2 (klona - tylko jeden taki był w sklepie) to tak mu się buzia uśmiechnęła, że ja głupia matka się poryczałam, a M. mnie wkurzył bo powiedział że nie powinniśmy byli kupować bo C ma się uczyć ponosić konsekwencje.... myślałam, że dzida palnę....

e: młody ślicznie śpi....pewnie za długo to nie potrwa, ale trza korzystać

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

12 czerwca stuknęło Ani pół roczku! Jak ten czas leci.
Wczoraj wylazły jej w końcu dwie dolne jedyneczki. Marudzenie przy tym było straszne od około tygodnia, ale i dziecko i matka przeżyli :-)

reklama
Do góry