jola.24
Fanka BB :)
Witam po pracy.
Było makabrycznie, na początku Miki u mamy zjadł mleczko i było ok. ale przy następnym karmieniu już tragedia, nie chciał jeść, darł się w niebogłosy, a ja akurat zadzwoniłam i nie dałam rady poszłam pogadać z szefem że będę przyjeżdżała do pracy na 4-5 godz. a jak będzie coś pilnego to będę obganiać w domu, przynajmniej dopóki Miki się przyzwyczai, no i takim sposobem wyszłam z pracy o 13 pojechałam do mamy, utuliłam moje dziecko i zjadł bez problemu, po prostu stęsknił się bidulek. O 15.30 byliśmy w domku i teraz Miki drzemie.
A i był u mnie dzisiaj wujek i informacją że moja siostra cioteczna (chrzestna Huberta) jest w ciąży i będzie miała bliźniaki, chłopca i dziewczynkę, mówią że bliźniaki rodzą się co drugie pokolenie a ona ma braci bliźniaków.
Oj bidulko ile sie nerw najadlas i maly przy okazji:-/
dzięki za trzymanie &&&&& ..
dooopa
nie zdałam
wylosowałam zestaw pytań numer 13 a wiec ostatnie 50 str z 700 stronicowej ksiazki którą musiałam doczytać do egzaminu a własnei ostatnie 50 str sobei odpusciłam a wszystkie 3 pytania z tych str ... nosz w morde jeża
alem sie na piatek przemówiła na nastepne podejscie bo kurde gdzie mi potzrebna poprawka we wrzesniu
ale jestem juz zmeczona i czekam na wakacje ...
nastepnym razem zdosz, nie boj zaby
Co do fotelikow to my jeszcze luzik, troche w barach ciasnawo ale teraa bez kurtek i bluz to ok. A co do nowego fotelika to j te kweste pozotawiam T, on ma fiola na tym punkcie. To ja juz pojde.
Dobraanoc

wiedziałam jak to sie skonczy... mama ma noc nieprzespana:-(
wiedziałam jak to sie skonczy... mama ma noc nieprzespana:-(  .zwariowac mozna.a ja musze czuwac bo jak sie rozbudzi to juz mleka nie wypije a karmienie lyzeczka  wnocy nie bardzo mi sie podoba
.zwariowac mozna.a ja musze czuwac bo jak sie rozbudzi to juz mleka nie wypije a karmienie lyzeczka  wnocy nie bardzo mi sie podoba