Witam 
Ja narazie tak szybciutko
Asiowo jak czytałaś moje posty to wiesz ze ja mam taki sam problem z Z od 1,5 miesiąca.Budzi się co godzine i smoczek nie pomaga, butelka z wodą tez nie tylko mleko. Wypije i idzie dalej spac na godzinke. Jestem juz wykączona i tez nie wiem o co kaman. Tez tak ostatnio się zastanawiałam, ona od 1 dnia spała w swoim łózeczku i moze brakuje jej mamusi:-)
Pozniej wpadne na dłuzej

Ja narazie tak szybciutko
Asiowo jak czytałaś moje posty to wiesz ze ja mam taki sam problem z Z od 1,5 miesiąca.Budzi się co godzine i smoczek nie pomaga, butelka z wodą tez nie tylko mleko. Wypije i idzie dalej spac na godzinke. Jestem juz wykączona i tez nie wiem o co kaman. Tez tak ostatnio się zastanawiałam, ona od 1 dnia spała w swoim łózeczku i moze brakuje jej mamusi:-)
Pozniej wpadne na dłuzej

Koniec! Ostatni raz tam byłam!!! Przenosimy sie wszyscy do innej przychodni... Baba ma takie podejscie do dzieci, ze Paulina jak ją zobaczyła to w ryk i zaczeła uciekac
Koniec! Ostatni raz tam byłam!!! Przenosimy sie wszyscy do innej przychodni... Baba ma takie podejscie do dzieci, ze Paulina jak ją zobaczyła to w ryk i zaczeła uciekac Duzo by opowiadac, dzis baba przegieła!!! Jaka my mamy popieprzona słuzbe zdrowia!!! Co oni mysla?! Pępkiem świata są, jakims guru czy co?! Zero jakiegokolwiek szacunku!!!!!!
 Duzo by opowiadac, dzis baba przegieła!!! Jaka my mamy popieprzona słuzbe zdrowia!!! Co oni mysla?! Pępkiem świata są, jakims guru czy co?! Zero jakiegokolwiek szacunku!!!!!!