reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam sobotnio :-)

Zuzu śpi, co prawda po standardowym łóżeczkowym buncie i ryku strasznym, ale śpi już godzinkę, więc jest OK ...
zdecydowanie robimy postępy z dziennymi drzemkami :-)

Andzia, i ja dużo zdrówka dla dzidziolka życzę ... i dla Ciebie cierpliwości, bo przy naszych szpitalach to chyba najbardziej niezbędne :tak:
Tysiolek, kciuki, żeby dziadzio szybko się wyzbierał !!!
Sylwia, no rzeczywiście Lambady nie było trochę ...
Rox, mi też tęskno za rowerkami ... stoją sobie biedaczki w garażu i kurzą ... ale ale ... Zuzu dostała właśnie w spadku po kuzynce krzesełko rowerowe, więc zostaje tylko zakupić kaszczaka, poczekać jeszcze z miesiąc i zaczniemy ją powoli przyzwyczajać ... bo w przyszłym roku wyprawy rowerowe jej nie ominą :-)
yola, i ja nastroju mopowego nie mam, ale żegnam się i niestety biorę za to nieszczęsne sprzątanie :-(

reklama
witam

andzia zdrówka dla małego, a ty sie dzielnie trzymaj

tysiolek bedzie dobrze

U nas z drzemkami w łózeczku roznie bywa, raz ladnie zasnie , a raz płacze ze hej

A ile drzemek mają wasze dzieciaczki? cgyba powinno byc coraz mniej prawda???

<Miłego weekedu

Witam słonecznie:rofl2:

My już na spacerku porannym byliśmy teraz mleczko wtrąbione i drzemka. A ja pranko wywieszone, obiadek wstawiony, no i te nieszczęsne prasowanie na mnie czeka:crazy:

andzia zdrówka dla Dzidziolka

Malwina mój K właśnie teraz ma więcej drzemek niż jak był młodszy, ok 9 śpi godz, ok 12/13 godz., ok 17 godz, lub dwie.

Miłego dnia

laski co do drzemki to u mnie standard 3xpo pół godziny..............Odpukać uspokoił się a zęba nie ma.....tylko nowa umiejętność nam przyszła sensowna zabawa zabawkami, właśnie całuje zwariowaną żabę bo chce melodię włączyć.....Chwała Bogu obiad z głowy mąż ma jelitówkę więc cierpi w drugim pokoju i jeść nie woła, mam pierogi od wczoraj, bo żeby nie prasować to zrobiłam 160 pierogów chyba wczoraj mi przygrzało.....
andzia zdrówka dla maluszka....

Andzia zdrówka dla małego ! szybko wracajcie do domu szpital to niestety ale koszmar dla dziecka i rodziców

Sylwia słonko jest u mnie;-) jejku ale dziś upał mój w pracy i mogę się jedynie kisić w domu :baffled:

Roxeen gratki dla Boo zęba numer dwa ;-)u nas już mega wielkie zębiska są :-D

co do drzemek to mój różnie ostatnio były tak że 2 drzemki ale dość długie dziś już 2 ma za sobą jedna godzinna z rana i teraz 2,5 godzinna potem szedł o 16:00 spac nie wiem jak dziś bo raczej o 16:00 to on wojować będzie ;-)

Sylwia ja tez mam słoneczko tralalala ;p
andzia kciuki trzymam za dzieciątko i za Ciebie oczywiście zebys siły miała do tego szpitala !
Malwina Amela ma tak z 3 drzemki po 30 min czasem max godzine (około 12, 14-15 i 17 a czasem przetrzymuje ją i nie ma tej ostatniej drzemiki i wtedy smiga spac na noc juz około 18.30 :-) )

a dziadzia naszczęście zawału nie miała le bedą mu robili koronografie - przetykanie zył czy cus takiego :-) oby pomogło !

kurde wy juz wszystkie prawie zebate a my się męczymy i męczymy a zeba ani widu ani słychu - coziennie rano patrze z nadzieja a tu dalej czuc ale przez dziąsło !!!

Witejcie

Moj synek konczy dzis 6 miesiecy :-)

Super z tymi ksiazkami - na pewno w przyszlosci ;-) skorzystam :tak:

Kurczaki, za tydzien do Polski, a mnie juz na sama mysl o pakowaniu skreca :-D

Rox - gratulacje Boryskowego zabka

Sylwia - dzis ja zakosilam sloneczko, ale jak po dupce chcesz lac, to nie oddam :-p

andzia - zdroweczka dla synka

Tysiolek - kciukasy za dziadka

Malwina - Michalek ma 2 albo 3 drzemki, w sumie jakies 3,5 godznki w ciagu dnia. Szkoda tylko, ze mi sie czesto budzi, zwykle za sprawka tego diabla rogatego z dolu :angry::no::wściekła/y:

Ale ale... doszly mnie sluchy, ze mamcia jego jest w ciazy i mam nadzieje, ze beda szukac nowego lokum - chyba nie beda mieszkac w 3 doroslych i 2 dzieci na 60m kw.?
Oby oby sie wyprowadzili!!!

yol_a - heheh dla mnie pierogi to samobojstwo i dlugo ich jeszcze nie bedzie - normalnie podziwiam, ze Ci sie chcialo!

E: Tysiolek super, ze z dziadkiem ok! Koronografia powinna mu pomoc - tesciowa tez przeszla zawal, nawet o tym nie wiedzac, dopiero lekarz jej powiedzial i po zabiegu jest o niebo lepiej!

Ostatnia edycja:
andzia - zdrówka dużo dla maleństwa i żebyście jak najkrócej w szpitalu się męczyli

Minnie - wszystkiego naj z okazji półrocznicy

Jeśli chodzi o drzemki, to u nas są z reguły 3, ale 2 (czasami 3) półgodzinne i jedna - na spacerku - około godziny

Minnie najlepszego dla małego z okazji 6M

Kacha dla Jessi również ! ;-)

Kaja ja odwołuje swoje co napisałam zostałam ugryziona 2 razy :angry: mówiłam nie piszę ...nie piszę.... bo zapeszę... napisałam i mam :angry::-D
krzyknęłam ałć a ten uśmiech i trzyma musiałam palec do buzi włożyć i wyciągnąć bo się chichrał a puścić nie chciał :no:

ale chyba to jeść mu się nie chciało chciał pierś possał 3 razy i mnie dziabnął po minucie powtórka nie dałam więcej :no:a ja teraz go nakarmiłam bo był głodny to pił normalnie :tak:

reklama
Witajcie mamuśki!

Nie było mnie tydzień, ale w tamtą niedziele z samego rana wylądowałam z małym w szpitalu. Dostał gorączki 40 st i okazało się,że ma ostre zapalenie obu uszu. W środe mieli nas wypisywać, ale mały dostał biegunki i obecnie leczymy rotawirusa. Kiedy nas wypuszczą - nie wiem. Mam nadzieje, że niedługo, bo już gorączki nie ma, Tylko jeszcze została biegunka.
Tweraz wpadłam na chwile do domu, ogarnąć się, bo wyglądam jak rumunka i lece dalej do szpitala.
Te szpitale to tragedia.... ale o tym więcej, jak wyzdrowiejemy i będziemy na dobre w domku.
Pozdrawiam serdecznie

Andzia, dużo zdrówka dla Twojego maluszka i obyście szybko z tego szpitala wyszli

Kto mi słoneczko podprowadził siem pytam????????????????????????????????????????????????

Oddac,bo lac będę

Sylwia, u mnie prawie cały dzień było :) Ale mówiło, że jutro też do ciebie przyjdzie

kurcze dolinka...własnie M dzwonił ze jego dziadzia trafił do szpilata prawdopodobnie z zawałem albo stanem przed zawałowym, dzaidzio ma juz 80 lat na karku i jeden zawał za sobą...oby wszytstko dobrze było :-(
martwie się bo narazie nic nie wiadomo - cały czas go badają .....musi byc dobrze prawda? :-(

zdrówka dla dziadzia!!!!!!!

Do góry