reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam niedzielnie,
U nas cieplusio.

Ja dziś mam wielkie pakowanie bo jutro nad morze śmigamy:-), mam nadzieję, że pogoda dopisze, że Krzyś dobrze zniesie drogę i pobyt.

Wszystkim życzę udanego tygodnia, i obym nie miała za dużo do nadrobienia na bb, ale coś czuję, że przez tydzień to nieuniknione:rofl2:

Kaja powodzenia z dietą, ale najlepiej to poprostu ograniczyć żarełko i ćwiczenia, bo przy tych wszystkich dietach to się człowiek tylko katuje i jeszcze bardziej mu się chce tego co zakazane, po co się wkurzać;-) Ale i tak powodzenia życzę:)

Agniecha zawsze tak jest, że jak się ma okazję odpocząć to się kobita za sprzątnie bierze hihihi

Pozdrawiam

bećka84, to miłego wypoczynku Wam życzę i słonecznej pogody
Kaja, powodzenia z dietą, ja muszę od jutra jakąś dietę zacząć, tak sobie postanowiłam ale zobaczymy co z tego będzie :) Za dwa tygodnie wracam do pracy więc może jakieś 2 kilo uda mi się do tego czasu zrzucić, obyyyy

skończyłam sprzątać, chata aż błyszczy :) już nie pamiętam kiedy było tak czysto :szok: Szkoda tylko że taki porządek nie drwa długo

Kaja -Wspomnienia, wspomnienia, troszkę się rozczuliłam, bo dobrze mi w roli mamusi, a tu kolejne wyzwanie, bo do pracy trza wracać.
Trzymam kciuki, byś wytrwała w postanowieniu i nie skusiła się na słodycze :)
Ja też miałam takie postanowienie, że będę mniej jadła, by wejść w ciuszki sprzed roku, ale nic z tego. Jakoś mi nie wyszło i mam teraz bardzo mało ciuchów do pracy, trudno będę musiała częściej pralkę włączać.

Bećka - zazdroszczę i życzę miłego wyjazdu.

Pozdrawiam i życzę miłe niedzieli.

a my wróciliśmy ze spacerku D spał w wózku wiec teraz wyspany marudzi

i wzięłam go na ręce i wydłubał mi Shift w laptopie :angry: musze naprawić choć to jakieś z drutem :eek: bo ten mój przeżywać bedzie :laugh2: już komórka jedna przez D popsuta bo zwalił ją i poszłaaaa :sorry:

a my wróciliśmy ze spacerku d spał w wózku wiec teraz wyspany marudzi

i wzięłam go na ręce i wydłubał mi shift w laptopie :angry: Musze naprawić choć to jakieś z drutem :eek: Bo ten mój przeżywać bedzie :laugh2: Już komórka jedna przez d popsuta bo zwalił ją i poszłaaaa :sorry:
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

witam

My uczymy sie od dzis samodzielnego zasypiania, bo wieczory i nocki znow były tragedia:zawstydzona/y:Własnie P. z nia walczy... Trudno, nie nauczylismy jej tego od poczatku to teraz troszke sie pomeczymy. Jednoczesnie PAulinie zabralismy flache przed spaniem, bo juz duza dziewczynka...
No nic, ciezkie dni przed nami... Mam nadzieje, ze wytrwamy:tak:

Pozdrawiam!

Witam,

co do samodzielnego zasypiania to mój syn przez pierwsze pół roku swojego życia zasypiał sam bez żadnego problemu, a teraz mu się coś odwidziało i potrzebuje towarzystwa :)

Ale ja mam inny problem, a właściwie to nie problem, tylko tak się zastanawiam.... Tomek jeszcze nigdy w życiu nie płakał, tzn nie płakał tak naprawdę, ze łzami. Czy to normalne? Czasami jest bardzo zły albo smutny, drze się, krzyczy, żałośnie łka i jeszcze cała gama innych dźwięków wyrażających niezadowolenie ale nigdy łez. Czy to normalne?

reklama
witam wieczornie

Ale dzien zleciał,

Własnie kładłam Zuzie do łółzeczka , ale po chwili sie rozpłakała i woła:E , ma-ma, ale się ucieszyłm, :-)

Asiowo trzymam kciuki ,zeby z zasypianiem Ci się udało, mi niestety nie i teraz głaszcze Zuzkę az zasnie , bo sama to nie ma mowy.

Zyczę miłej nocki:)

Do góry