reklama
joooł joł :-)
hmmm chyba cieplutko dzisiaj na dworku będzie :-) fajnie :-)
dzisiaj jak M skończy wcześniej prace to jedziemy odwiedzić dziadzia - lerzy biedny cały czas w szpitalu i co róz mu coś nowego wynajdują :-( a operować i tak nie mogą bo 80 dyszek na karku już ma i się boją :-(
Amela dzisiaj spała troszke lepiej, spała od 19.30 do 23 - wypiła truszke mleka, potem pobudka na chwilkę ok 3, potem o 5 na mleko i do 8 sobie spałyśmy :-) może wychodzimy na prostą albo....to cisza przed burzą bo zebów nadal brak
hmmm chyba cieplutko dzisiaj na dworku będzie :-) fajnie :-)
dzisiaj jak M skończy wcześniej prace to jedziemy odwiedzić dziadzia - lerzy biedny cały czas w szpitalu i co róz mu coś nowego wynajdują :-( a operować i tak nie mogą bo 80 dyszek na karku już ma i się boją :-(
Amela dzisiaj spała troszke lepiej, spała od 19.30 do 23 - wypiła truszke mleka, potem pobudka na chwilkę ok 3, potem o 5 na mleko i do 8 sobie spałyśmy :-) może wychodzimy na prostą albo....to cisza przed burzą bo zebów nadal brak

Pasibrzuch
Fanka BB :)
Dla kogo fajny, to fajny. Ja znowu na przeciwbólowych. Noż kurna jego mać!
Ale dzień dobry :-)
Ale dzień dobry :-)
Witam
A my mamy od wczoraj problem z zasypianiem, jakis koszmar , oczy zamknęte i płacze , wierci ale zasnąć nie moze
Na szczęście w nocy wstawałam tylko 3 razy
chciałabym zeby tak juz zostało!!!!
I idą nam dwójki na dole, są juz widoczne pod błonką, a góra opuchnięta
Miłego dnia
O chyba słyszę ze w koncu usnęła....
A my mamy od wczoraj problem z zasypianiem, jakis koszmar , oczy zamknęte i płacze , wierci ale zasnąć nie moze
Na szczęście w nocy wstawałam tylko 3 razy

I idą nam dwójki na dole, są juz widoczne pod błonką, a góra opuchnięta

Miłego dnia
O chyba słyszę ze w koncu usnęła....
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Witam i ja
U nas tez slonecznie
Humor do bani M znów wyjeżdża w delegacje!!
mial miec tydzień jeszcze wolnego.. i ooo.
Szlag mnie trafi. Nic nie można zaplanować.
Czy którejś z Was maluch tez zmusza sie do wymiotow jak poczuje jakąś drobinkę jedzenia w buzi?Moj Adaś ma tak ze nic nie chce jeść z malutkimi kawałeczkami wszystko musi byc zmielone doszczętnie..:-(
Jak mam go nauczyć by jadł normalnie i nie zmuszał sie do wymiotów gdy poczuje jakas drobinkę? Bo juz wysiadam:-(
U nas tez slonecznie
Humor do bani M znów wyjeżdża w delegacje!!

Szlag mnie trafi. Nic nie można zaplanować.
Czy którejś z Was maluch tez zmusza sie do wymiotow jak poczuje jakąś drobinkę jedzenia w buzi?Moj Adaś ma tak ze nic nie chce jeść z malutkimi kawałeczkami wszystko musi byc zmielone doszczętnie..:-(
Jak mam go nauczyć by jadł normalnie i nie zmuszał sie do wymiotów gdy poczuje jakas drobinkę? Bo juz wysiadam:-(
Minnie1
Wpadam sie tylko przywitac bo roboty multum a dziecie maruuudne!
Kolejna nocka zarwana i chyba faktycznie to zeby bo chyba cos tam sie kluje powoli.
W sobote wieczorem wyjazd - pewnie do tego czasu jeszcze nic nie wyjdzie, wiec jestem przerazona perspektywa tej jazdy
Granulek nie odbiore, bo leje i ma lac caly dzien, wiec ratuje sie Osanitem ale cos kiepsko...
Cmok cmok i milego dnia
Kolejna nocka zarwana i chyba faktycznie to zeby bo chyba cos tam sie kluje powoli.
W sobote wieczorem wyjazd - pewnie do tego czasu jeszcze nic nie wyjdzie, wiec jestem przerazona perspektywa tej jazdy

Granulek nie odbiore, bo leje i ma lac caly dzien, wiec ratuje sie Osanitem ale cos kiepsko...
Cmok cmok i milego dnia
Witajcie laseczki!
Moje dzieckotak się przyzwycziło w szpitalu do spania z mamusią, że teraz mam przechlapane
Spi w łóżeczku do około 2-giej w nocy, a potem jak go nie wezme do łóżka, to mam pobudki co 10 minut
Jak tak dalej pójdzie, to tata dostanie eksmisje z łóżka;-) A wy śpicie ze swoimi dzieciaczkami?
gratulacje dla kuzynki
Moje dzieckotak się przyzwycziło w szpitalu do spania z mamusią, że teraz mam przechlapane

a ja własnie sie dowiedziałam ze kuzynka M wkońcu jest w ciąży - staraja sie od zeszłego maja i udało sie ! ale jeszcze nie wiem jaki tydzień ani nic :-) fajnie :-)
gratulacje dla kuzynki
reklama
aga23
Witajcie
Damian spi
ale coś mu to dzis ciężko poszło
Płacz od rana tarcie dziąsełek i ciągnięcie sie za uszka dopiero po nurofenie zasnoł. Chyba wkońcu wyjdą te 2 ząbki które tam na dole widać pod dziąsełkiem 
Moj Damian tez spał z nami od początku w łóżku. Zasypiał w łóżeczku ale po 2 godz krzyk i koniec spania. I tak na okrągło. Byliśmy teraz w PL i mam tam łóżeczko turystyczne i w nim spal bez zadnego ale. Powód to materac

Kupilismy taki sam jak w PL i tutaj od niedzieli spi super
W nocy tylko 2 pobudki na butle.
Malwina18 ten budyń to na zwykłym mleczku ugotowałaś czy jak ???Bo ja tez juz miałam taki zamiar ale niewiem czy mozna dac juz takie mleko z kartonika ???
Tysiolek gratki dla kuzynki
Paulina moj maluch właśnie zmielonym na amen to pluje dalej niz widzi ostatnio

Wczoraj dostał na obiadek zupke pomidorowom z ryzem ale tak tylko pognieciony widelcem wcinal az mu sie uszy częsły. Choć niema zębów to tak słodko gryzł wszystko dziąsełkami. Tak samo dobrze gryzie makaron z rosołu on go wprost uwielbia
Mam pytanko do dziewczyn które karmią butlą. Ile razy w ciągu dnia jedzą Wasze dzieciaczki???
Damian spi

Witajcie laseczki!
Moje dzieckotak się przyzwycziło w szpitalu do spania z mamusią, że teraz mam przechlapaneSpi w łóżeczku do około 2-giej w nocy, a potem jak go nie wezme do łóżka, to mam pobudki co 10 minut
Jak tak dalej pójdzie, to tata dostanie eksmisje z łóżka;-) A wy śpicie ze swoimi dzieciaczkami?
Moj Damian tez spał z nami od początku w łóżku. Zasypiał w łóżeczku ale po 2 godz krzyk i koniec spania. I tak na okrągło. Byliśmy teraz w PL i mam tam łóżeczko turystyczne i w nim spal bez zadnego ale. Powód to materac

Malwina18 ten budyń to na zwykłym mleczku ugotowałaś czy jak ???Bo ja tez juz miałam taki zamiar ale niewiem czy mozna dac juz takie mleko z kartonika ???
Tysiolek gratki dla kuzynki
Paulina moj maluch właśnie zmielonym na amen to pluje dalej niz widzi ostatnio

Wczoraj dostał na obiadek zupke pomidorowom z ryzem ale tak tylko pognieciony widelcem wcinal az mu sie uszy częsły. Choć niema zębów to tak słodko gryzł wszystko dziąsełkami. Tak samo dobrze gryzie makaron z rosołu on go wprost uwielbia

Mam pytanko do dziewczyn które karmią butlą. Ile razy w ciągu dnia jedzą Wasze dzieciaczki???