reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dzięki ze juz koniec dnia, bo juz nie daje rady

Nie dość ze od rana Zuzka taka marudna jak nigdy , to jeszcze wracająć z Gdańska zaczęłą tak płakać ze nie dałam jej rady uspokoić , nawet wyjęłam ją z fotelika. Pozniej prutnęła sobie 2 razy i było OK. Jadła z nowych rzeczy tylko budyn na mleku modyf.Tak mi było jej żal, ze aż ja płakałam.
Niech też te zęby już wyjdą , bo kurczaki....

Miłego wieczora

Znalazłam prawie wszystkie na nk hahaha jak kogos nie znalazłam to znajdę , bujta się :-)

A jak chcecie sie posmiać to proszę bardzo:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Lachon

Ostatnia edycja:
Malwina jak mnie znajdziesz to daj znać bo siem bojem:)
My raz śpimy z małą raz bez , ale ostatnie nocki to śpi raz tu raz tam:( Taka lipa:)

Ale mam zjazd. Przez tę cholerną @ zeżarłam dzisiaj ciastka i dieta poszła się bujać.
Porobiłam małej obiadki, tym razem pomidor i szpinak na tapecie, w kolejce burak czeka. Wyszły 3 pojemniki - tak mało, a tyle babrania.
Dzisiaj po raz pierwszy tez dałam jogurcik, smakowało :-) Ale jakoś skład mnie nie przekonuje. No ale raz na ruski rok jak dostanie, to nic jej się nie stanie.
A teraz mam takiego lenia, że zaraz idę pod prysznic i ląduję w łóżku z czerwoną herbatą oglądając maraton CSI na AXN. Z herbatą i zakwasami po wczorajszych ćwiczeniach ;-)

Malwina, wszystkie? :-) To jak mnie znajdziesz, daj znać, bo chcę wiedzieć.

A Morka, to Morka.

Laseczki, rozmowy budyniowo-butelkowe przeniosłam na wątek jedzeniowy, jakby któraś szukała.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry