reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
Mi to chyba na mozg dzisiaj padlo.
Robie nalesniki:szok::szok: i do tego takie ladne mi wychodza ze szok:szok::szok: no a najbardziej szokujace jest to, ze mi sie chce je robic. Bo zawsze to robilam na odwal sie.
zobaczymy ile mi wyjdzie, zazwyczaj z dwoch jaj wychodzi mi 8, i nie ma znaczenia czy mala czy duza patelnia:-D na razie mam 5;-)

Zrobiłam ten ryż na mleku co tak zachwalałyście :-D tylko osłodziłam jak się gotował i dałam cukier waniliowy .....i nie dałam później cynamonu i masła bo nie miałam i na dnie dałam starte jabłko przed podaniem..... coś w stylu czarusia ;-)

i pychotka ;-):-):tak:

tylko komuś tu było mało tego a ja to na 4 dorosłych miałam (córa na ryż ma krótkie zęby wiec nie chciała ) i po jednej miseczce pękam :szok:;-):tak:

u mnie ryz na mleku (kokosowym w dodatku) krolowal 2 dni temu, dzis potrawka z indyka z warzywami chinskimi.

Dziś normalnie mam smaki - kanapeczki z masełkiem i powiłem śliwkowym+ mleczko, i na jutro gotuję bigos, a co, potem nie będę mogła:baffled:

A ja dziś miałam taką wielką ochotę na kopytka:-) i sosik z mięskiem!
Narobiłam tyle tych kopytek iż mój M jak wrócił po pracy do domu to zaczął się śmiać ze robię dla kompani wojskowej:sorry2:
Więc gdyby któraś nabrała ochoty na takie domowe jedzoneczko to zapraszam:-D

Karoli, mówisz i masz:-p:-D
Oto moje dzieło sztuki:-p:-p:-pczyli torcik urodzinowy na jutrzejsze urodziny mężusia:-p:-p:-p

Musze jeszcze skoczyć po świeczki, bo m. stwierdził,że będzie dmuchał (ciekawe czy akurat miał świeczki na myśli:-p;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry