Karoli4
Fanka BB :)
Nie mozesz pic nawet kawy bezkofeinowej? A kawe zbozowa?Uwielbiam kopytka!!!
Karoli, przepis fajny i uwielbiam nawet zwykłe frappe, ale mam zakaz picia kawy, także sobie nie pofolguję, niestety...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mozesz pic nawet kawy bezkofeinowej? A kawe zbozowa?Uwielbiam kopytka!!!
Karoli, przepis fajny i uwielbiam nawet zwykłe frappe, ale mam zakaz picia kawy, także sobie nie pofolguję, niestety...
Uwielbiam kopytka!!!

Nie mozesz pic nawet kawy bezkofeinowej? A kawe zbozowa?
Kopytka zostały już tylko wspomnieniem. Trza się było wcześniej odmeldować to bym podrzuciła![]()

Bezkofeinową i zbożową mogę, nie mogę nic z kofeiną, w tym coli...:-(
no to taka, bo ja tez mam zamiar pic bezkofeinowa.
Wczoraj pilam taka mrozona w barze z kawy bezfkof i byla przepyszna![]()
;-)Ja wczoraj nawiedziłam KFC i wciągnęłam sama cały kubełek kurczaków, no ale nie mogłam się powstrzymać, taką ochotę miałam;-)
I apropo tych kurczaków dziewczyny robicie może udka albo skrzydełka w takiej chrupiącej panierce?
Ja wczoraj nawiedziłam KFC i wciągnęłam sama cały kubełek kurczaków, no ale nie mogłam się powstrzymać, taką ochotę miałam;-)
I apropo tych kurczaków dziewczyny robicie może udka albo skrzydełka w takiej chrupiącej panierce?