reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
Ja na pewno tez sobie zrobie, maniaczka herbaty nie jestem, ale juz kawy chyba znow tak duzo pic nie moge, bo cos mi przestala wchodzic:-(
Mi kawa nie wchodzila pierwsze trzy misiace ale raz sie przemoglam i wypilam niedawno i jak mi zasmakowala to ja codziennie pije znowu po filizance:-) i pomaga jak czuje sie zmeczona albo boli glowa:tak:a podobno jak wystepuja mdlosci najlepsza jest mieta!

Mi kawa nie wchodzila pierwsze trzy misiace ale raz sie przemoglam i wypilam niedawno i jak mi zasmakowala to ja codziennie pije znowu po filizance:-) i pomaga jak czuje sie zmeczona albo boli glowa:tak:a podobno jak wystepuja mdlosci najlepsza jest mieta!

heh, Anulka, nie wiem o tej miecie i nie bede wiedziala, bo ja uciekam daleko jak tylko poczuje, ze cos jest mietowe :szok:
nie zuje gum mietowych, ktore uwielbialam, nie myje zebow pasta mietwa, ktora tez uwielbialam, zero miety w moim otoczeniu. A jak moj G umyje zeby to najpierw musi ja wychuchac, zeby sie do mnie zblizyc :-D:-D:-D

heh, Anulka, nie wiem o tej miecie i nie bede wiedziala, bo ja uciekam daleko jak tylko poczuje, ze cos jest mietowe :szok:
nie zuje gum mietowych, ktore uwielbialam, nie myje zebow pasta mietwa, ktora tez uwielbialam, zero miety w moim otoczeniu. A jak moj G umyje zeby to najpierw musi ja wychuchac, zeby sie do mnie zblizyc :-D:-D:-D
Mnie też mięta odrzuca niestety, a zawsze lubiłam...

Na dzisiaj mój mąż zażyczył sobie fasolke po bretońsku:-D
No i robie. Ale on ma ze mną dobrze :-D:-D:-D:-D:-D
A do tej fasolki daje pomidory z puszki, a więc poszłam do sklepu, kupiłam pomidorki, przyszłam do domu i opędzlowałam całą puchę pomidorów:-p:-p:-p i muszę iść znowu do sklepu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale za to jestem wkońcu najedzona, bo od rana szukałam sama nie wiem czego... coś mi się chciało, ale nie wiedziałam co...oj, te moje zachcianki:-p:-p:-p
Ja uwielbiam pomidory z puszki, ale fasolkę zawsze robię na przecierze, bo lubię gładki sos.

Dawno nie robiłam fasolki, dobry pomysł.

A znacie może jakieś przepisy na gotowanie na parze. Dostałam parowar na ślub i na razie stoi bezużyteczny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry