zAgatka
Fanka BB :)
Nikki napisze na pewno, ale nie teraz, bo dzisiaj wizyta, a teraz muszę się pakować bo idę z córą na tydzień do Centrum Zdrowia Dziecka na badania:-No to czekam i swój przepis też wpiszę!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikki napisze na pewno, ale nie teraz, bo dzisiaj wizyta, a teraz muszę się pakować bo idę z córą na tydzień do Centrum Zdrowia Dziecka na badania:-No to czekam i swój przepis też wpiszę!!
zAgatko, to napiszesz po powrocie!! Czekamy tu na Ciebie!!Nikki napisze na pewno, ale nie teraz, bo dzisiaj wizyta, a teraz muszę się pakować bo idę z córą na tydzień do Centrum Zdrowia Dziecka na badania:--
-
-(.

a teraz wcinam pyszne mąż zrobił ciasto a najgorsze lepienie spadło na mnie ;-) Rogaliki drożdżowe - W kuchni... - Onet.pl Blog

Wogóle przestałam jeść wędliny, serów nie lubię od zawsze więc jem makrelę w pomidorkach i pasztet.
) Gotujemy aż ziemniaki będą miękkie a potem dodajemy koncentrat pomidorowy (ja daję jeden malutki) i zabielamy to trochę śmietaną. Co do przypraw to ostatnio stwierdziłam, że najlepsza jest mini kostka knorr paprykowa, a jak nie no to po pół łyżeczki papryki ostrej i słodkiej, majeranek sól, pieprz.
Wiesz co, to chyba indywidualna sprawa, bo ja uwielbiam gotować i nie wstydzę się tego. I rozczulają mnie takie właśnie "o matko", bo chyba nikt 24 h nie pracuje i ma jakiś czas dla siebie, choćby godzinę czy dwie, a jak siedzi przed tv, czy cokolwiek innego robi, to nikogo nie dziwi, ale jak lubi ugotować czy upiec to od razu "o matko". Taka moja luźna uwaga...O matko ze wam sie chce gotowac ja jak wroce z pracy to kapiel i od razu ide spac a teraz mamy remont w kuchni wiec gotowanie zabronione bo sie "fachowiec" po całosci rozłozyl i robi wszystko na raz... chociaz czasem jak mnie najdzie to cos tam pichce![]()