reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
lanjaa bardzo malutko przybrałaś jak tylko 5kg.
A maleństwo cięższe o 150 gram od mojego.
Ja miałam badanie w poniedziałek.

Nie wiem jak to możliwe bo jem sporo:zawstydzona/y:
Ale jednak całkiem różowo nie jest, główka dziecka mocno napiera na szyjkę przez co mam ciągle twardy brzuch:-(na razie szyjka zamknięta ale nie wiadomo jak długo, mam leżeć...

Martinek mam podobnie tez mala uciska na nerw z lewej strony i pachwina boli a czasem prady ida
Skorupka maly wielkoludek Ci rosnie :)

na wizycie u mnie oki, na usg wszystko ok, parametry w normie, na 4d nie dalo sie juz podejrzec bo jest za duza i w dodatku twarza do sciany odwrocona tak ze niewieele wod przed buzka i wtedy nie widac, wazy juz prawie 1700 :) i jest ulozona glowka w dol

reklama
gr​atuluje udanych wizyt i powodzenia na kolejnych

20.11
Indziorka godz. 14:00 wizyta(+Usg?)
21.11
Dotka85 godz. 19.30 wizyta
Magda-z_uk godz.9.00 wizyta
22.11
Marzenixx godz. 15:00
23.11
Kropka87godz. 19:30
28.11