reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Ale Quinten będzie szalał na trzech kołach. Bardzo fajowy ten pojazd.
I tak sobie myślę czy wiekszość rowerków czy autek dla takich malców ma możliwośc kierowania przez rodzica tam gdzie chce bo chyba w waszym Mamo Q tak można?
Mozna i jeszcze ma regulację dlugości nie trzeba się schylać tylko dopasowuje sie pod swoj wzrost.
No i jest zmieniany zgodnie z wiekiem na dwa latka zostaje tylko rowerek;-).mysz1978
Fanka BB :)
no i mamy juz prezent na Roczek :-)
Rowerek HAUCK PREMA101 Dostawa 24h Certyf. 2kolory (354643098) - Aukcje internetowe Allegro
ewula -mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze kupilam taki rowerek jak Ty? No ale ten nam sie najbardziej podobal i doszlam do wniosku ze najdluzej Jasiowi posluzy :-)
Fakt ze pisze na aukcji ze on jets od 18 miesiecy... No, ale...
Poradzcie mi dziewczyny co moglabym chciec dla Jasia od moich rodzicow? Mama mysli o jakims duzym aucie takim zeby mogl sobie cos przewozic w nim (wywrotce) - czy to dobry pomysl? Moze cos innego??? Tak do 100zl.
Rowerek HAUCK PREMA101 Dostawa 24h Certyf. 2kolory (354643098) - Aukcje internetowe Allegro
ewula -mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze kupilam taki rowerek jak Ty? No ale ten nam sie najbardziej podobal i doszlam do wniosku ze najdluzej Jasiowi posluzy :-)
Poradzcie mi dziewczyny co moglabym chciec dla Jasia od moich rodzicow? Mama mysli o jakims duzym aucie takim zeby mogl sobie cos przewozic w nim (wywrotce) - czy to dobry pomysl? Moze cos innego??? Tak do 100zl.
Żania7
mama kochanych urwisków
no i mamy juz prezent na Roczek :-)
no to super rowerek ma Jasio;-)
a z tym autkiem od rodziców myślę ze to dobry pomysł zawsze może wziąć do piasku i piach poprzewozić lub inne autka, bo klocki ma z tego co pamiętam dostał na chrzest
mysz1978
Aletka - super to musi wygladac 
Zdecydowalismy sie na autko WADER juz wspominane tu na forum :-)
Gigant truck wywrotka Wader PROMOCJA! NYGUS-WAWA (355577099) - Aukcje internetowe Allegro

Zdecydowalismy sie na autko WADER juz wspominane tu na forum :-)
Gigant truck wywrotka Wader PROMOCJA! NYGUS-WAWA (355577099) - Aukcje internetowe Allegro
Żania7
mama kochanych urwisków
Aletko fajna fontanna
Myszko te autka Wadera naprwde są rewelacyjne mój chrześniak takie ma i sa niezniszczlne a wiadomo co potrafia małe dzieci:-)
Myszko te autka Wadera naprwde są rewelacyjne mój chrześniak takie ma i sa niezniszczlne a wiadomo co potrafia małe dzieci:-)
W biedronce niedawno były samochody Wader woźniak po 30 zł ale nie bardzo się orientuję czym się różni ten woźniak od Wadera. Wiem że na waderze pisze made in germany a na ty, wader wożniak nie mogłam się doczytać chyba że w Polsce robioine.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Bardzo fajna fontanna, no extra ta wywrotka, tylko jak sobie pomyslę gdzie bym mogła ja trzymać....
reklama
mysz1978
Wywrotka juz jest w domu - ogromna :-) Nie zmiescilam sie w biodrach w niej, ale ukleknelam i sie nie zalamala :-d
Rowerek przyszedl wczoraj ale jeszcze go nie zlozylismy.
A co myslicie o czyms takim???
Fabryka Misk�w
Super, nie??
Rowerek przyszedl wczoraj ale jeszcze go nie zlozylismy.
A co myslicie o czyms takim???
Fabryka Misk�w
Super, nie??