Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętam te początki, ale pocieszę Cię, że później jest tak samo z siusianiem a może nawet częściejTo moja 2 ciąża, pierwszą poroniłam w lato w 8tc. Teraz jestem w połowie 9 tygodnia i jak na razie wszystko jest ok. Chodzę do dr Kariny Engel. Następna wizyta w Walentynki. Rodzicie wiedzą ale wstrzymujemy się z mówieniem znajomym do 12 tygodnia, ostatnio mieliśmy falstart... Siedzę sobie już na zwolnieniu i palmy dostaję przy każdej wizycie w toalecie a jest ich 116 dziennie... sikam jak nienormalna!
.Odpoczywaj jak najwięcej, to bardzo ważne.Ja na zwolnieniu byłam od 6 tyg.I maleństwo jak będzie grzecznie, niedługo już będzie z NamiJa też chodziłam do szkoły, a Ty gdzie się zapisałaś?Oj tam i pomorzany i centrum bliziutko
Bedziemy mogly sie z dzidziusiami spotykać
Ja zapisałam się już do szkoły rodzenia, a co Wy na to? Też będziecie chciały chodzić?![]()
Ja zaczęłam troszkę za późno, bo gdzieś w 30tyg.Ale dziewczyny były w 23 i to podobno najlepiejja przy NFZ na staromłyńskiej
Myślisz, że szkoła była pomocna?
pozdrowionka
.Czuję się dobrze, już mi się ciężko chodzi, śpi i w ogóle:-), ale samopoczucie okihehe a jak się czujesz przed porodem?
gdzie będziesz rodzić?
,moja mamuś jest salową na porodówce i będzie ze mną podczas porodu. Mój A. nie czuje się chyba na siłach;-), a ja Go nie będę zmuszać.Gratuluję pierwszych ruchówuu no to zazdroszczę obstawyja też w Policach chciałabym rodzić, także będę czekać na Twoją opinie
chociaż w sumie na pewno będziesz miała łatwiej
).
A wiesz jak tam jest z ZZO?
Co do mnie, to na szczęście żadne dolegliwości ciążowe mnie jeszcze nie dotknęły. Żadnych mdłości, wymiotów, tylko plecki zaczynają czasem boleć, ale też nie jest to straszne
aaaa i jak czuję jajka albo papierosy to mdło tylko wtedy mi jest
Wczoraj chyba poczułam pierwsze ruchy![]()
. Byłam już oglądać porodówkę i podobało mi się. Ale podejrzewam, że jak zacznę rodzić to będzie mi wszystko jedno jak wygląda sala i co w niej jest;-).
. No i mleczko po goleniu z Gillette mojego lubego-fuj.A po kilku tygodniach jakoś samo przeszło.