kingusia1991
Fanka BB :)
ewon przyda się każda pomoc... ehh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurcze to faktycznie tyle kasy za maść na jeden raz to duuuużżżżooooomalinka ja juz od 8 nie spietrza bylo pisac, ze pijemy kawke
ja dokanczam sniadanko.
kurcze kuba znowu wysypany wczoraj w aptece wydalam 50zl i wszytkiego nie wykupilam,wcvzoraj po kapieli smarowalam go mascia za 17 zl i cala na niego wysmarowałam,musze znalesc kogops kto w szpitalu pracuje i moze mi załatwic za darmo-bo codziennie musza go tym smarowaca tubka na raz idzie
( ch6yba oszaleje
(

przerodziła się w astmę oskrzelową ale teraz dzięki odpowiedniemu prowadzeniu jesteśmy od dłuższego czasu bez wziewów

a skórę ma bardzo suchą tak jak i antoni i ja zawsze po kąpieli smaruję ich mokrą skórę oliwką i im to pomaga no ale oni nie maja atopówki......a moja znajoma ma jkąś maść ale taka obioną w aptece z przepisu lekarza i starcza jej na 2 tyg a kosztuje grosze jak się z nią zdzwonie to wypytam a jej mała tez jest atopikiem

witam
u mnie nie ciekawie w piatek mialam mala kolzije niby nic sie nie stalo dzis wsiadam w auto chcem jechac do PZU zalatwiac odszkodowanie a szyba tylna zostala na drodze
zglosilam tel uszkodzenia auta i 16 zasuwan na struga i zobaczymy policja podala uszkodzenie tylko zderzaka po lewej stronie a dzis ta szyba doszla i zobacztmy co zreczoznawca powie bo ewidentnie po tym wypadku przeciez szyba sama sie nie rozpada w drobny mak
ma juz dosc czasami :--(
a skąd ja to miałam wiedzieć była policja spisała protokół i tyle mnie to powinno obchodzić
na szczęście facet miał na jednym ubezpieczeniu dużo aut ubezpieczonych w tym tiry bo miał firmę przewozową wiec za dużo by stracił gdyby pozbył się ulgi więc wypłacił mi kasę a ja z miejsca zrezygnoałam z pzu