• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc babeczki

az nie mogę taki fajny temat poruszyłyście;-)
didi - ja wlaśnie juz 2. lutego wybieram się do kliniki na podniesienie cycków:cool2: boję się jak cholera ale te zwiski:confused2: i mam nadzieje ze nie uciekne spod skalpela bo az sama nie wierze ze dobrowolnie ide się ciąć:szok:
matylda - robią w sz-nie te zabiegi kwasem --- ja ide tutaj i jest w ofercie:tak:Artplastica - operacje plastyczne - chirurgia plastyczna - liposukcja - powiększanie piersi - odchudzanie

pozdrawiam wszystkie zaraz zmiatam na uczelnie

reklama
didi przerabiałam ten temat na wykładach z kosmetologii, a potem sama szperałam w necie. jak będziesz się decydowała na implanty to bierz anatomiczne bo ładniej wyglądają i naturalniej.
po zabiegu przez miesiąc załatw sobie opiekę bo nawet podstawowe czynności jak podnoszenie szklanki do ust będzie nie lada wyczynem.

hana zadzwonię tam z ciekawości i zapytam po ile maja ten kwas:-)

a ja dziś jestem mega nie wyspana :-( Kacper się w nocy wiercił piszczał ,w sumie nie wiem czy cos go bolało ,czy sie śniło ,do tego zero pomocy dzisiaj od męża..... chory:wściekła/y:,czyli wiadomo prawie umiera ,jak chyba każdy chory chłop .Kurcze że my tak nie możemy chorować .......
spadam kochane szykować syna idzie na urodzinowe piżama party :-) wpadne do Was wieczorkiem

Hej babeczki, ja tylko na chwilke wpadlam. A no fajny temat:-).
Matylda, tak, tak wiem, ze implanty anatomiczne sa lepsze, bo naturalnie wygladaja.
A my z męzem zaraz zmykamy jednak na imprezke. Takze lecę podmalować oko i w tango:-D.

hejka:)

ja nie baluje:)
w piątek byliśmy na urodzinach (raczej dzieci:D ) ,póżniej wróciliśmy i oglądaliśmy film.a wczoraj moj miał wolne a ja byłam w pracy,wróciłam po 16 do domu i sie załamałam taki syf:( dzis moj w pracy,a ja sobie chwile jeszcze posiedzę i wezme sie za ogarniecie tu tego wczorajszego sajgonu:( . mielismy dziś pojsc do tesciowej na obiad,ale odwołała(bo jedank kompa dzis nie przywiezie jej gosciu) moj sie na nia wkur... ja tez bo zaprasza nas tylko jak cos potrzebuje.na tych urodzinach tez przegieła.

co do operacji plastycznych,ja bym sie chyba nie zdecydowała,ale jak cos to wolałabym plastyke brzucha:D

hej

ja ja mam znow biegania z małym
i czas ucieka
Zrobił sie okropny i wszędzie za mną chodzi nie zajmie sie sobą 5 min :wściekła/y::wściekła/y:

no ja jak operacja plastyczna to jak ewon plastyka brzucha
może kiedyś kto wie :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry