czarodziejka87
Fanka BB :)
butterfly nie mam pojęcia gdzie to będzie, ale raczej nie przed sklepem, może tu koło mnie, gdzie zawsze choinkę stawiają? albo tam po drugiej stronie koło tego zielonego wieżowca? No i strategiczne pytanie- o której? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
za Waszą radą. I będę podawała chociaż raz dziennie. I zakupie Mukosolwan, wiesz lepiej mieć w razie "W". No to się naczytam ulotek 
. Dobrze, że Twoja mała nie miała nigdy kaszlu
. Jak uszka to też nie dobrze, bo ciężko u takiego małego dziecka chyba leczyć <nie wiem nie znam się, więc gdybam ;-)>. Koleżanka mi ostatnio mówiła, że jak dzieci częściej śpią, to znaczy, że rosną
. Ile w tym prawdy, nie wiem.To jak dziewczyny jutro o 11? Dajcie znać gdzie się spotykamy.
Otóż wygrałam z Kuriera bilety do ogrodu zoologicznego w Ueckermunde. Ale się cieszę. :-)
. Jak szczęście raz się uśmiechneło, to może co jakiś czas będzie się to powtarzało.
> na noc żeby się nie męczył?