Mieszkanie wysprzątane, zakupy zrobione, teraz jeszcze choinka, gotowanie, pieczenie i świętujemy. W tym roku Wigilię spędzamy u m. rodziców, a w pierwszy dzień świąt jedziemy na wieś do moich, w piątek przyjeżdża moj tata, mowił że zrobił dla wszystkich prezenty i jakby sie komuś jakiś nie podobał to ma udawać że sie podoba

hahahha.
Hana31 chociaż przez chwilę można nacieszyć się prawdziwą zimą

Jak pisze
kaoru pewnie śnieg sie długo nie utrzyma. Co do przepisu na śledzia to ja robię jedynie w śmietanie+ cebula i w oleju+ cebula. Wiem, że moja teściowa robi śledzia w przecierze pomidorowym ale dokładnego przepisu nie znam :-( i specjalnie mi to nie smakuje.
Dziś byłam z małym na szczepieniu, nie dawno wrócliliśmy, biedaczek juz na badaniu sie rozpłakał. Pierwszy raz słyszałam taki przerażający płacz u niego, aż mi sie łza zakręciła ale szybko zapomniał jak wyszliśmy z przychodni, zobaczył śnieg i była radość

A wracając do tematu sylwestra, jednak sami nie będziemy

) Zaprosiliśmy zaprzyjaźnione nam rodzeństwo, okazało sie że oni również planów nie mają

Wiec nie będzie tak źle

Trzymajcie sie dziewczyny ciepło, uściski dla maluchów i oby każde chore dzieciątko szybko wyzdrowiało;-)
Zajrzę tu wieczorkiem w wolnej chwili.
Pozrawiam.