reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wieści od Mammi:
"A my nadal w szpitalu. Chce już do domu! Mały nadal ma żółtaczkę. Czekamy właśnie na najświeższe wyniki. Mam nadzieję , że będzie lepiej. Buziaki"

reklama
sms-ek od Olgadom
Akcji porodowej nadal zero. Termin porodu skorygowali mi z 14 na 11 września-położna wcześniej źle policzyła. Miałam dziś usg i na pewno będzie Dziewczynka. waży 3200. Wszystkie badania i ciśnienie są ok.

Wiadomości od wstretnamalpa:

Z godziny 12:30
To Daria (ZDJĘCIE W ODPOWIEDNIM WĄTKU) :-) pozdroffki dla ciotek! Szkoda, że nie trafiłam z naszą Agą26ka do pokoju ;) jestem piętro niżej! Trzymam kciuki za was kochane!Paa

Wiadomośc od mb_1 z godz.14:49 :

" Już jestem po cc obie czujemy się dobrze. Laura ma 47 cm i waży 3098g. Pozdrowienia dla wszystkich wrześnióweczek. mb_1"

Wiadomość od Kasialle z godz 15.45. :

" Laura-Urodzona 07 wrzesnia o 12.05. Waga naszej córeczki to 4380,wzrost to 62 cm. Mama i córeczka czują się dobrze. Pozdrawiamy :-) "

Kasialle
podesłała swoje zdjecie z Laurą- postaram sie wkleic wieczorkiem.

Wiadomośc od Gusi z 7.00:

Hej kochana. Dzis o godzinie 00.20 przyszedł na świat nasz synuś :) dopiero dostałam go do siebie bo troszkę problemów było przy porodzie i zabrali go do inkubatora. Ucałuj wszystkie ciocie z bb, my odpoczywamy.

Wiadomość od Aga26ka:

"Witamy i pozdrawiamy wszystkie BB ciocie. Od razu gratulacje dla nowych Mamuś i Maluszków! My od wieczora lecimy na butli, bo mimo wysiłków piersi są absolutnie cicho, a mały mocno tracił na wadze. Co nie wyklucza karmienia naturalnego, ale pomoc była potrzebna, bo aż się siny robił od krzyku wisząc na pustej piersi. Jak się naje to śpi i się uśmiecha. Dziś chyba wyjdziemy do domku!
"

sms od Gaji:

"hej jestem na oddziale. oczywiscie przyjal mnie ten lekarz ktorego nie chcialam spotkac. Pytal sie w ogole po co przyszlam i jak powiedzialam ze lekarka kazala i ze nie mam juz monitorowanej ciazy to stwierdzil ze moglam jeszcze sobie do poznania jezdzic do lekarza. w kazdym badz razie rozwarcie mam na 4 cm a maly ma ok 3900. zobaczymy czy sie sprawdzi."

wiadomości od agim79

godz.10.17
"Od wczoraj jestem w szpitalu na obserwacji bo małej tętno skacze, poza tym małe widoki na poród. A co na BB?""

napisałam o Gusi i że ma się trzymać i że będzie dobrze

godz.12.26
" Pozdrów BB i gratulacje dla Gusi"

reklama
Do góry