reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Od HAUSFRAU :
Hej nasz synek Maxymilian przyszedl na swiat o 4:30,wazy 3700,52cm.Proby porodu sn trwaly 21 godzin,az w koncu totalnie wykonczeni zdecydowalismy sie na cc.Pozdroski dla calego BB.

reklama
Sms od Beniaminki:

"Wczoraj skończyli mnie badać po 23, ale jest OK-mała się rusza-200 ruchów na godzinę-także żywotna. teraz reszta badań i tak pewnie poczekamy do poniedziałku. Pozdrawiam Ciebie i całe BB :-) BĘDĘ MIAŁA DZISIAJ LAPTOPA-hurra!"

Wiadomość od LIluO2:

(..)Mała Lili jest cudna, spi już 3 godz. non stop. Już niedługo i ty będziesz się tak cieszyć. My jutro do domu. Pozdrów ciotki bb ode mnie!!! Czy któraś jeszcze urodziła?(..)

Musze jej napisać o Hausfrau:-)

Wiadomość od Marty2411:
Adaś urodził się 12 września o 1,20, dostał 10 pkt., 53 cm, 3360kg na 12 dni przed terminem.Bolało jak cholera!!!

Wiadomość od Liluli8891 z 15.05:

"Witam ja już walczę w szpitalu, właśnie udało mi się pozbyć cewnika, czekam na badanie zobaczymy, co będzie dalej, kroplówkę chyba jutro mi dadzą, pozdrawiam"

Odpisałam i zapytałam, czy to znaczy, że to jutro będzie ten wielki dzień, odpisała:

"Zobaczymy, czy mnie ruszy ta kroplówka, czy nie"

wiadomość od asiaN :
12,09 o godz. 2;35 przyszedł na świat Jaś-3490g i 58cm, przyjęcie na porodówkę o 1 w nocy, 40 minut pod ktg i już parte, po 7 skurczach Jan był z nami:-D cycujemy, spryciarz już wie, że z mamą w łóżku fajniej!:-D tęsknie za Jackiem i jednocześnie cieszę się Jankiem,dysonans straszny. całuję!!!

Wiadomość od Beniaminki z 07.30

O godz. 5,50 przyszła na świat Julia siłami natury. Julia sama zdecydowała, bo za kilka godzin miałam mieć cc. Waży 2260g. 49 cm. 10 pkt. Jesteśmy przeszczęsliwi.

Wiadomosc od Paulki24:
"Urodziłam o 21.20, sn 3600g synek. Paulka24"
Sory ze tak późno, ale wczoraj padłam spac a smsa dostałam jakos przed 23 wieczorem juz chrapałam...

reklama
Sms od Beniaminki - trochę zdubluję ;-)

O godz 5.50 przyszła na świat Julia siłami natury. Zaczęło się po północy-skurcze co 8 min, a potem co 4 min i obudziłam o 4.30 pielęgniarkę, że coś się dzieje, szybko na porodówkę, lewatywa i poszło ekspresem. Wody zielone, łożysko w połowie martwe - także czas był najwyższy, Julia sama zdecydowała :-) Waży 2260g, 49 cm, 10 Apgar, teraz jest w grzewarce, powinna zaraz do mnie przybyć. Jesteśmy przeszczęśliwi-jest cudna. Pozdrawiam was Kochane"

Zapytałam jak się czuje i pogratulowałam:

"Dziękujemy :-) Boli mnie szyta pupa, ale tak to czuję się bdb, zjadłam z apetytem szpitalne śniadanie, zasnąć nie mogę, bo czekam na Julkę - dadzą mi ja po wizycie. Mój P nie zdążył być na samym porodzie-bo to był ekspres, ale wszedł i przeciął pępowinkę, oj poleciały mu łzy, potem mnie szyli a P był z małą na mierzeniu i myciu. Ona tak mądrze już patrzy - jestem zakochana! :-)"

Ostatnia edycja:
Do góry