reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomość od KasiaS
godz 23:30 "Kasia jest na porodówce kazała mi Ciebie poimformować. Daniel" <--- a raczej od jej męża :D
godz. 2:47 "Aguś urodziłam Jasia o 1:20 ,a teraz lerze i patrze na królewicza. Wymiary i wage napiszę Ci jutro bo dokładnie nie pamiętamm :) Buźka :* "
odpisałam ,że gratuluje i ,że teraz może wszystkich ucałować bo już są razem i ze teraz moge spac spokojnie bo od 23 bylam na czuwaniu :) o 2:45 odp." he he ucałuje go od Ciebie bo właśnie ciągnie cyca :) śpij słodko i niedługo czekam na wiadomość od Ciebie ") buźka :* "

reklama
Wiadomośc od Paulki24:
"Mały cycoli ale ma juz faworytke-prawą pierś.Narazie jest grzeczniutki. Dzieki za kciuki.Ktoś jeszcze sie rozpakował?"

Sms od Beniaminki:

"Była pani pediatra-powiedziała, że z Julcią wsio OK-tylko drobniutka. Zrobiła już kupkę, teraz śpi i czekam na nią"

sms od Kalcha godz. 17:36
"Tak właśnie zastanawiam się która jeszcze nie w szpitalu..
Mi w sobotę wody odeszły o 20 o 21.30 byłam na porodówce a o 2giej rano w niedzielę urodziła się Hania z wagą 3450 i 56cm długo cyca ciągnie i śpi na okrągło w środę idziemy do domu pozdrawiam wszystkie ciotki na BB"

Wiadomośc od Beti14011984 z godz. 13:00 (nie mogłam wcześniej):

"Hej jestem na porodówce czekam na rozwój akcji :-). Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie kciuki..."

Odpisałam od razu, że trzymamy mocno kciuki i życzę jej porodu na Dorotkę ;-),że zaraz przekażę wiadomość na BB.
Do tej pory się nie odezwała.

Napisałam do Beti14011984 z zapytaniem czy już tuli swoją Kruszynkę,bo martwimy się brakiem wieści, odpisała:

" Tak kochana, już od 14:50 tule niunię. Rodziłam 2 godz, bóle krzyżowe straszne. Mała ma 3,5 kg i 54cm dł. Pozdrawiam was..."

Napisałam,że gratulujemy jej serdecznie i mamy nadzieję,że obie czują się dobrze. Całujemy je mocno.
Odpowiedziała:
"Tak, kochana czujemy się dobrze tylko mała cyca nie umie ciągnąć za bardzo, ale to się nauczy :). Jest mi duszno i
zalana cała jestem he he..."

Ostatnia edycja:
wiadomość od KasiaS 16:14 "Jasio prawie cały czas spi. Kochany synuś dał mi też trochę odpocząć po męczącej nocy :) pozdrów dziewczyny z bb :*"
Spytałam o wage maluszka i odp " Jasio ma 3650g i mierzy 58cm :) "

Ostatnia edycja:
reklama
Wiadomość od Liluli8891:

Wczoraj się nie odzywałam, bo nie mogłam dojść do siebie po porodzie a przed 22 wywieźli mnie na łyżeczkowanie, miałam kawałki łożyska w środku, okropieństwo, ale wróciłam do siebie i miałam małego całą noc przy sobie, uczymy się karmić i jakoś chyba nam to idzie. A co na bb, ile nam dzieciaczków przybyło? Pozdrowienia dla wszystkich ciotek"

Jak jej napisałam ile dziewczyn się rozpakowało:

"No to nam dzieci przybyło, gratuluję. Maciuś teraz śpi a mama idzie śniadanie jeść zaraz"

Ostatnia edycja:
Do góry