reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny wy też macie przed @ takie brązowe plamienie bez krwi ? Zastanawiam się czy to przez niski progesteron mimo że biorę 2 tab luteiny
Aga ja też tak mam, czasem nawet na dwa dni przed okresem... I to nawet w czasie gdy nie staraliśmy się o dzidzie[emoji6]
Tak wogóle to dzień dobry dziewczyny [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wracając do plamien to często mam przed @. To w zasadzie pewnik ze za 2 dni będzie okres. Wiem kiedy lecieć po podpaski...
Ale to nie może być normalne. Sugeruje zły poziom progesteronu, niedomaganie ciałka żółtego lub zły poziom prolaktyny. U mnie prolaktyna luks wiec zostaje progesteron. W tym cyklu robie od nowa badania. progesteron w kazdek fazie cyklu. W pon jadę do nowej kliniki na 1 wizytę. I tak jak Jadzia walczę w styczniu z pomocą iui.

Wracając do plamien to często mam przed @. To w zasadzie pewnik ze za 2 dni będzie okres. Wiem kiedy lecieć po podpaski...
Ale to nie może być normalne. Sugeruje zły poziom progesteronu, niedomaganie ciałka żółtego lub zły poziom prolaktyny. U mnie prolaktyna luks wiec zostaje progesteron. W tym cyklu robie od nowa badania. progesteron w kazdek fazie cyklu. W pon jadę do nowej kliniki na 1 wizytę. I tak jak Jadzia walczę w styczniu z pomocą iui.
Aga będziemy trzymać kciuki[emoji4] a o to plamienie to we wtorek spytam także mojego gina [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry