reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Kupiłam wczoraj Matusiowi adidaski za 39 zł. Żadne firmowe póki co ale przynajmniej nie będzie żal jak je rozwali. Wczoraj jak mu je założyłam to najpierw się przewrócił a dopiero potem chodził jak człowiek. A teraz lata po balkonie i niestety wywalił mamie wszystkie spinacze a ja nie mam możliwości ich pozbierać bo przecież nie zostawię Dominika samego w domu.

ja karmiłam kilkarotnie w miejcu publicznym w Tarnowie i nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi - robiłam to dyskretnie - zawsze miałam zarzucona pieluszkę i starałam się w jakimś ustronnym miejscu - zawsze pytałam gdzie mogę. W resteuracji jak zapytałam to zaprowadzili mnie do wolnego pomieszczenia, a w reserved karmiłam w przymierzalni - siadłam sobie na krzesełku i nakarmiłam nigdy nie miałam żadnego komentarza
mnie tez sie zdarzyło karmic w re tylko w zakopcu;-) i tez w przymierzalni-:-D
nieraz Kondzia karmiłam w parku czy w samchodzie i ludzie widzieli i nikt sie nie zgorszył tym;-)
Karola wydaje mi sie ze zalezy od ludzi załoze sie ze w Przemyślu tez znajdza sie osoby którym to przeszkadza;-) w końcu miasto jak kazde inne niczym sie nie rózni od pozostałych;-)

Słyszałyście babkę która śpiewa i nazywa się Paulla? Ma głos identyczny jak Górniakowa. Na początku byłam pewna że to Edyta.
ja tez tak myslałam dopóki mniei Anneczka nie usiwadomiła:-D;-)

Anita chyba biała w końcu bedzie lato ;-)
Anneczka a wy kiedy do UK jedziecie?

Juz nie mam pomysłu jak ubierac tego mojego malca na spacer żeby mu nie bylo za zimno ale tez nie za goraco..wczoraj niby mial tylko bluzke z długim rekawkiem i bluze polarowa niezbyt gruba, taka normalna i bylo ok ale dzis ma byc cieplej..ale w cieniu to za goraco nie jest lub jak przywieje..nie lubie okresów przejsciowych;-):baffled:

Z ubieraniem faktycznie jest wielki problem. U nas dzisiaj o 7. był przymrozek a teraz jest ładne sloneczko ale jak wyszłam na balkon to wcale tak ciepło nie było. Matusia naubierałam (kurtki nie założy) i trochę pobiegał ale już wrócił. A o Dominiku to nawet nie wspominam.

reklama
Do góry