karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Ania przyznam że rozmawiałam na ten temat z kilkoma osobami i w Tarnowie ludzie często byli oburzeni. Usłyszałam opinię że karmić powinno się w domu a na zewnątrz to z butelką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa to Karolcia słyszałam;-);-)ale ja wole GATHANIEweselsza jest:-)
mnie tez sie zdarzyło karmic w re tylko w zakopcu;-) i tez w przymierzalni-ja karmiłam kilkarotnie w miejcu publicznym w Tarnowie i nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi - robiłam to dyskretnie - zawsze miałam zarzucona pieluszkę i starałam się w jakimś ustronnym miejscu - zawsze pytałam gdzie mogę. W resteuracji jak zapytałam to zaprowadzili mnie do wolnego pomieszczenia, a w reserved karmiłam w przymierzalni - siadłam sobie na krzesełku i nakarmiłam nigdy nie miałam żadnego komentarza

ja tez tak myslałam dopóki mniei Anneczka nie usiwadomiłaSłyszałyście babkę która śpiewa i nazywa się Paulla? Ma głos identyczny jak Górniakowa. Na początku byłam pewna że to Edyta.
;-)Juz nie mam pomysłu jak ubierac tego mojego malca na spacer żeby mu nie bylo za zimno ale tez nie za goraco..wczoraj niby mial tylko bluzke z długim rekawkiem i bluze polarowa niezbyt gruba, taka normalna i bylo ok ale dzis ma byc cieplej..ale w cieniu to za goraco nie jest lub jak przywieje..nie lubie okresów przejsciowych;-)![]()