reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

hej,
ja jak zwykle nie ejstem na bieżąco :baffled:
w pracy nie mam czasu,a popołudnia w parku:-)
doczytałam, że ktoś miał być w parku w sobotę; my kręciliśmy się po praku od 15-18:-) zjadłm loda, Antoś się pohuśtał, ale trzeba było czekać na huśawkę w kolejce, więc dzisiaj pojechaliśmy do babci na jego własną:-):-):-)

reklama
No to ładnie :-D parkowego nie było ;-)

Super ze weekendy udane :-) Ja mogę powiedzieć że zaczynam świąteczny "weekend" - mamy rekolekcje - w pracy jestem ale góra 3 godziny ;-)

Karola spała mi do 18tej :szok: poszłyśmy na wieczorny spacer i już chrapie od godziny ;-)

Żaby nie całowała - chociaż ją podpuszczałam :-D- stwierdziła że nie jest królewną :-)

Też patrzyłam dziś za butami - ale nic nie kupiłam - jutro ciąg dalszy :laugh2: strasznie przebrane rozmiary :szok:

cześć dziewczyny
nadrabiać nie będę myślę że zrozumiecie, nie będzie mnie chwilę, mam żałobę w środę pogrzeb.
wesołych świąt wszystkim życzę, smacznego jajka i mokrego dyngusa .

Witam. Dzisiaj deszcze zapowiadali ale póki co nie jest źle.
My wczoraj też wstąpiliśmy do Deichmana i CCC i znalazłam tylko jedne trzewiki chłopięce w rozmiarze 24. Nie wiem czy jestem tak w 100% zadowolona z zakupu dlatego jeszcze metki nie oderwałam. Jakby coś to oddam.

Witam poniedziałkowo:tak:
Kasia, to pięknie dotleniłaś Karolkę:-D A tego wolnego bardzo zazdroszczę:tak:
Agawa, szczere wyrazy współczucia
[*]
Ilaria, ja też nie na bieżąco:zawstydzona/y:

cześć dziewczynki!!!

no to widzę że weekendziki udane mialyscie:tak::tak::tak:
Ilaria muszisz zaglądać czesciej koniecznie:-)
Kasiude fajnie się wygrzać do sloneczka:laugh2::laugh2:
Agawa przykro mi
[*] milych świąt życze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kasiudove to masz labe:eek::eek::eek:
dziewczyny a może jutro lub we srode ,jakies male spotkanko w parku co??????albo czwartek???pogoda ma być cudna:happy:

Aniu ja musze przyznać że nie rzepadam za białą bielizną:no::no::no::no:zdecydowanie wolę czarna, ciemną...choć wiem że jasne miec to mus;-)

Witam :-)

Agawa wyrazy współczucia
[*]

Co do parkowego to doszły mnie słuchy że jakąś radę o 14 jutro mamy mieć (nie wiem ile w tym prawdy :wściekła/y:) a w środę u Karolki są zajęcia otwarte dla rodziców i zebranie ;-) więc dopiero czwartek by mi pasował . Umówicie się a ja się zjawię jak dam radę ;-)

Miłego dnia :-)

Cześć dziewczynki

Agawa - bardzo mi przykro
[*]
Agunia - ale super wycieczkę mieliście:tak:
Kasia - a Ty żadnego księcia nie odczarowałaś:-)
Crunch - fajne buciki - Amelka naszczęście załapała się na ubiegłoroczne i na kurtkę wiosenną też :-)wczoraj było tak przyjemnie, że napewno spacer Regince nie zaszkodził :-)

reklama
Do góry