reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

A mały ma się bardzo dobrze Nauczyła się krzyczeć i robi to non stop No chyba że śpi :) Dziś robiłam mu zdjęcie na brzuszku na golasa Mój sobie wymyślił że ma byc takie jak jego i co ja się omordowałam ale jest :D
Igorekkk a Twój maluśki dokazuje ?? no ciekawe co z dziewczynami... moze gdzieś uciekły :)

reklama
Tonka a mój łobuziak tez dobrze ,pyskuje,rozrabia jak to 4 latek :-D.W przedszkolu super,więc zgrzeszyła bym narzekając :-).
He no takiemu brzdącowi zrobić takie zdjęcie to wyższa szkoła jazdy :-D więc gratulacje:-).

No dawno Violaz się nie odzywała ,ciekawe jak jej młodsza dziecinka :happy2:.

hej :-) jestem i tylko was podczytuje ;-) bo co mam napisać że ja płace 5500nok za mieszkanie ;-), u mnie grzejniki są elektryczne a dodtakowo mamy w mieszkaniu "koze" więc drzewem będzie można palić żeby rachunki za prąd były niższe tylko koniecznie musimy kupić płotek żeby Kuba nie dochodził
poza tym u nas słonecznie więc dużo chodzimy :-) bo jak się znowu rozpada to nie zawsze się będzie dało wyjść

Igorekkk tak to moja pierwsza dzidzia i ma być podobno synek dwa razy juz sie potwierdziło nawet na tym 4d także chyba raczej pewne
AniaSm ale macie dobrze ze słoneczko wam swieci, przeslij go troszke do nas bo jest okropnie juz takie nudy sa w domu ze szok bo na dwor sie wcale nie chce wychodzic w taka pogode :-(

Igorekkk tak to moja pierwsza dzidzia i ma być podobno synek dwa razy juz sie potwierdziło nawet na tym 4d także chyba raczej pewne
AniaSm ale macie dobrze ze słoneczko wam swieci, przeslij go troszke do nas bo jest okropnie juz takie nudy sa w domu ze szok bo na dwor sie wcale nie chce wychodzic w taka pogode :-(
Brylancik użyłaś słowa " na dwór " :) Pochodzisz z małopolski ?
Pytam bo ja całe życie mówiłam na dwór :) Pochodzę z kuj-pom :)
Ania to daj nam trochę tego słonka co ?

Ostatnia edycja:
kasiazar tak ja jestem z tąd tzn z Tarnowa od urodzenia troche mieszkalismy na wsi ale teraz znów trafilismy do miasta co prawda na obrzeża ale naleze jako tako pod tarnow a uzylam slowo dwor bo mi sie wydawalo ze jesl lepsze niz pole bo wiesz ja majac swoj domek uzywam slow np ide na pole, dwor czy podworko np na ławke w wy w bloku to pewnie raczej mowicie ide na spacer czy cos w tym stylu, wiesz o co mi chodzi???

Cześć dziewczyny. Mój mąż dzisiaj wraca. Cikawe jaki będzie. Mam nadzieję, że zrozumiał i już o pieniądze nie będziemy się kłócić.
AniaSm mój pracował w Norwegii i szczerze to zastanawialiśm się nad przeproadzką kiedyś. A jak dalej będzie tutaj tak ciulowo to chyba rzeczywiście gdzieś wyjedziemy.
A w Szpitalu byłam w pracy pozałatwiać sprawy także nic z dzidzią ani ze mną:)

anrysa nie przejmuj sie kazdy facet jest taki sam, tzn no ja nawet na swojego tak bardzo nie nazekam tzn o kase sie na szczescie nie kłócimy (jak go wzielam dwa razy na zakupy i kazalam płacic to sie przekonal jak wszystko jest drogie,takze teraz ani slowa nie powie ze kasa idzie)ale czasami jak sobie cos ubzdura to tragedia kazdy ma jakies tam swoje ja no i tyle jakos trzeba sobie z tym radzic

ale skoro sie kłócicie to moze powodem jest odległość to moze faktycznie jesli mielibyscie sie lepiej dogadywac bedac razem( bo wtedy nawet twoj maz jakby byl to by sie przekonal ile zycie kosztuje to by przestal ci wypominac ze kasa idzie, jakby poszedł raz czy drugi z toba na zakupy i on by za nie placil to by sie dowiedial ile wszystko kosztuje tak zrobilam z moim jak mi raz powiedzial-ale w tym miesiacu kasy poszlo) to pomyslcie nad tym zeby razem sie gdzies ulokowac

reklama
Brylancik , wiem o co Ci chodzi :) Ja długo , długo mówiłam w Tarnowie , ze na dwór coś tam , i zarzekałam się , że nie powiem nigdy na pole :D Ale jakoś samo przyszło i na pole wychodzę :)
Anrysa, mam nadzieję , że mąż stęskniony będzie i wszystko będzie ok!
Kurczę a mi sie coś z ciśnieniem dzieje :( Długo , długo był spokój a jak wczoraj zmierzyłam to 140 /90 Dziś troszkę wyższe.. zadzwoniłam do lekarza , kazał zrobić badanie moczu na obecność białka i jutro na wizytę a nie jak było planowane we wtorek.

Do góry