reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
/no a tu znowu pustka. Gąciarz robił mi pierwszą cc no ale ona nie była planowana, po prostu trafiłam na jego dyżur.

Hej

Ja jestem :-)

Ale nie za często niestety :baffled:.

Kasia ależ Ci córcia szybciutko rośnie :-)
Juz ma pół roku jeju jak to zleciało dawno jej nie widzieliśmy wiesz może byś sie pochwaliła :-);-).

no faktycznie dziewczyny wątek nam umiera musimy zapodac jakiś ciekawy wątek ..

aha anrysa ty pisałaś na styczniu 2011 z dziewczynami - ja tylko podczytywałamw ciąży - tam jedna dziewczynka ma zajęczą wargę nie wiesz co mama planuje z tym robic?? moze czytasz dziewczyny nadal ..

Witam :-)

Ale dziś było super na dworze :-)

Dziewczyny pewnie na spcerkach co.

Dziś widziałam wesołe miasteczko na boisku za basenem ,dopiero się rozkładało :-):-).

Kurcze no rzeczywiście trzeba tu częściej wpadać.

Momo nie czytałam ostatnio, chyba jakoś tak mi się urwał z nimi kontakt, później coś tam próbowałam u nich napisać ale mi nikt nie odpowiedział, więc stwierdziłam, że nie będę się na siłe narzucać. Nic nie wiem o takiej dziewczynce. A której to dziewczynie się urodziła?? Kurcze przykro bardzo, szkoda dziecka, szczególnie, że to dziewczynka.

Igorek kurcze, że też mam wypłatę za tydzień pewnie wesołe miasteczko już się zwinie:( Ten maj mnie wykończy, komunia, urodziny chrześnicy, urodziny męża, dziń matki, 10-lecie matury no normalnie nie wyrobię finansowo. ehh

A ja znowu schudłam ale już się chyba nie cieszę. Zaraz zmienię suwak, bo stwierdzam, że już chcę taka zostać i nie chudnąć już wcale:/

reklama
Do góry