reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Hehe... Widzę, że wciąż nie brak niespodzianek... Ciekawe ile z nas się zaskoczy na porodówce...
Ja bylam dzisiaj u gina i powiedział, że torbiela w główce nie widzi więc pewnie się wchłonął. Stwierdził jeszcze, że brzuszek dziecka jest o 2 tygodnie za mały, jak to określił: jest szczuplutki. Na razie sie tym nie martwię bo do 3 tygodni różnicy to podobno norma. Lekarz myślał, że palę papierosy hehe...

reklama
mój dzidzio po prostu lubi chwalić się plecami :tak: i nie chciał do tej pory pokazać :cool2: ale ja po dwóch poprzednich pomyłkach :szok: i szokach na porodówce :eek: jestem nastawiona sceptycznie i nawet jak pokaże to raczej nie uwierzę... ale wolalabym wiedzieć, choćby bez pewnosci..

no to maly cfaniaczek :-):-):-)

Hehe... Widzę, że wciąż nie brak niespodzianek... Ciekawe ile z nas się zaskoczy na porodówce...
Ja bylam dzisiaj u gina i powiedział, że torbiela w główce nie widzi więc pewnie się wchłonął. Stwierdził jeszcze, że brzuszek dziecka jest o 2 tygodnie za mały, jak to określił: jest szczuplutki. Na razie sie tym nie martwię bo do 3 tygodni różnicy to podobno norma. Lekarz myślał, że palę papierosy hehe...

chlopcy podobno maja malutkie brzuszki, gdzies to czytalam ;-)

Hmmm... Nie słyszałam o tym, muszę pogrzebać w necie może coś znajde na ten temat :)))

nie grzebaj bo jeszcze przeczytasz cos nie tak i bedziesz sie martwic ;-) wazne ze lekarz nie widzi w tym nic zlego :-)

Ciekawe czy Cleo jest ostatnia z niespodziankami co do płci :))))) Kto następny???? :)

Ja cos czuje ze bedzie kilka niespodzianek :-):-):-)

aza mój syneczek był cały mniejszy o 2 tygodnie i dopiero na ostatniej wizycie nadrobił, ale już raz też nadrobił a później znowu miał braki, więc to się waha i do porodu różnie bywa, najczęściej przeganiają termin :))

Dziekuje bardzo za miłe słowa otuchy. Nie może być inaczej jak zdrowy syneczek (ewentualnie córeczka;-)) zawita do nas za niecałe 2 miesiące.

Mój maluszek był zawsze mniejszy o kilka dni niz wynika z OM. A na tym usg 3D jest o tydzien starszy. Szybko rośnie, az sie za zakupy wzięłam, bo termin z ostatniego usg 27 pazdziernik:szok: 1900g:szok:

Ewelia, najważniejsze, żebyś spokojnie czekała na rozwiązanie.. Znam kilka historii, w których dziewczyny rodziły ledwo żywe ze strachu, oczywiście zdrowe dzieci.. Wszystko będzie dobrze..
Cleo:-) Ja sie cieszyłam, że chłopak u nas będzie:-) Bardzo.. Swoją drogą, SAMI CHŁOPCY!!:shocked2:
Niunias, chyba lepiej żeby lekarz się pomylił.. A jak widać pomyłki się zdarzają.. Inna bajka, że jak pisała Iza to ta Twoja szyjka nie jest znowu taka krótka..
Nasz chłopaczek ma wymiarowo główkę większą w stosunku do reszty ciała..Lekarz nawet nie zwróciła na to uwagi.

reklama
Do góry