Fiolka_130
Fanka BB :)
Vivienne
ale Ci córeczka niespodziankę zrobiła, jaki miałaś wcześniej termin?
Ale zazdroszczę :-)
ale Ci córeczka niespodziankę zrobiła, jaki miałaś wcześniej termin?Ale zazdroszczę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale Ci córeczka niespodziankę zrobiła, jaki miałaś wcześniej termin?
to będzie dopiero niespodzianka... ale mam nadzieję, że do tego 9.11 posiedzi spokojnie, a wykluje się tuż po 15.11 ;-)

Viv na pewno będa czekać do 38 tyg no chyba że tak jak napisałas - dzidzia sama sie pospieszy
tak czy siak to juz tak malutko Wam zostało do spojrzenia sobie w oczy super:-) A ja tu jeszcze prawie 2 mies. sie pokulac muszę
pielegniarce tez bym rzecz jasna nie dała oj nie, ja pod koniec juz sama pilnowałam żeby było ciagle gładziutko i gotowo jakby co
ale to inna bajka...tylko co jak męża nie ma? No bo ja schylic się musze milion razy dziennie tez brzuch mi oklapł i musze sie nieźle rozkraczyć żeby cos podnieśc a potem posapać chwilę że nie wspomne o moim zbolałym kręgosłupem no ale jestem zazwyczaj sama i co zrobic musze to muszę nikt za mnie tego nie zrobi

U nas (w Ie) czekają do 39tyg.. tak więc jak widać co kraj/szpital to obyczaj... za 2tyg mam wizyte w klinice i wtedy mają mi ustalic termin na pierwszy tydzień grudnia czyli tydzień przed planowanym terminemJa tez przy malym mialam cc w 36 tyg ale dlatego, ze wody mi odeszly i nie bylo wyjscia
U nas ogolnie czekaja z cc do 38 tyg bo pediatrzy chca zeby maluszek byl donoszony;-), a mi gin mowil, ze spokojnie mogliby juz po 36 tyg;-)
Co do schylania to i ja musze duzo sie schylac, w domu po malym trzeba ciagle cos podnosic no i pracuje z malymi dziecmi, wiec to u mnie na porzadku dziennym![]()