reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
pewnie,ze tak
najwazniejsze to aby bylo cale i zdrowe :-)
ja chcialam teraz druga dziewczynke..ale czasami jak patrze na moja dorastajaca corke,to sie zastanawiam :-D z chlopcami jednak jest mniej klopotu ;-)
ale co Bog da to sie pokocha i wychowa :tak:

Dobrze mówisz Madlen :) Najważniejsze, by zdrowe, a kochane będzie i tak, bo ile wyczekiwane... :) Jak czytam co teraz te "matki" robią Dzieciom, to płakać mi się chce... my się zamartwiamy, czemu nas coś boli, czemu ruchów nie czuć i nie możemy się doczekać na swoje Kruszynki całe i zdrowe, oby, a taka jedna z drugą a to podpali, a to z domu wyniesie i nie wróci, a to wyrzuci, a to zagłodzi... coś strasznego :no:

Vivienne o takim czyms nawet mi nie mow,bo az sie we mnie gotuje..taka szlore to bym spalila na stosie !!!:wściekła/y::wściekła/y:
bo jesli ktoras nie chce dziecka,to niech zostawi w szpitalu,a nie je zabija..:angry:,taka mala kruszynka niczym nie zawinila..:-(
tyle par nie moze miec dzieci..chociaz bardzo chca..,a taka pseudo matka urodzi i zabije..az mi sie noz w kieszeni otwiera :wściekła/y::angry:

Dokładnie i to jeszcze TAKIE zachodzą na prawo i lewo a tu mało osób tyle lat się stara i ile kasy na to idzie, ech... niby nic sie nie dzieje bez przyczyny ale po co takie coś co to dzieciątko zawiniło, komu ...

Odebrałam dziś wyniki z moczu, generalnie wszystko w normie tylko nie jestem pewna co do jednej wartości: Osad - składniki mineralne - moczany bezpostaciowe - dość liczne.
Jakoś nie mogłam na ten temat nic sensownego w necie znaleźć, może źle szukałam ale miałam jakiś kiepski dzień, w końcu się przespałam po kolejnym paracetamolu, a jak się obudziłam nie wiedziałam, co się dzieje ;) Wiecie coś na temat? Może to świadczyć o infekcji pęcherza, czy coś z piaskiem/kamieniami w nerkach? (takie coś też mi w goglach podpowiedziało, ale jakoś bez przekonania)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry