Moim zdaniem FIFI RTIXIBELL ma 100% racji

W dzisiejszych czasach nie ma tak naprawdę zdrowych rzeczy, co nie oznacza że na własne życzenie musimy się truć jeszcze Bardziej ... I naprawdę jakakolwiek polemika na ten temat nie ma najmniejszego sensu ... Ten temat został założony po to, aby kobiety w ciąży mogły dowiedzieć się czy rzeczywiście założenie w tym stanie paznokci żelowych czy akrylowych niesie ze sobą jakiekolwiek ryzyko ... My odpowiedzieliśmy na te pytania i wątpliwości - a każdy ma swój rozum i każdy sam wybierze ... Ja ze swojej strony powtarzam jeszcze raz - AKRYL JEST O WIELE BARDZIEJ SZKODLIWY NIŻ ŻEL !!! I jest to informacja, jaką przekazują profesjonaliści na kursach przedłużania paznokci - dlatego myślę, że informacje te są jak najbardziej sprawdzone ... Ja osobiście przedłużam pazurki tylko i wyłącznie metodą żelową - ale jeśli robiłabym to również za pomocą akrylu to uprzedziłabym swoje ciężarne klientki o fakcie złego oddziaływania akrylu bo wydaje mi się, że jest to mój obowiązek jako stylistki paznokci ... Dla mnie o wiele Bardziej liczy się wiedza i zdrowie moich klientek niż chęć zarobienia dodatkowych pieniędzy ...