Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno pamiętasz! Tego się tak łatwo nie zapomina ;-)nie przejmuj się, nikt Cię nie zmusi do zakładania kaftaników - ja tez uważam, ze są beznadziejne i raz tylko (właśnie w szpitalu) ubrałam, po czym prędko przebierałam w body; akurat mi nie przypadły do gustu, wciąż je obciągałam na pleckach, chowałam te troczki-wiązanka itp. i tylko się wnerwiałam niepotrzebnie; więc teraz żeby nie wiem co, żaden kaftanik w mojej szpitalnej torbie nie zagrzeje miejscaKurcze w kazdym szpitalu piszą o tych kaftanikach dla dziecka a ja nie chce żadnych kaftaników, to ponoć beznadziejne, zawija się na plecach itp. Nie może być normalne body?

A wiesz, że ja sobie i chętnie potuptam i posiedzę np. na piłce i położyć się zbyt szybko nie dam - jeszcze się należę. Takie mam przemyślenia.forever upewnij się jak to teraz jest na Inflanckiej, bo właśnie tam tak musiałam spacerować (do tej pory nie wiem jak tego dokonałam, bo to w sumie jeden wielki skurcz był, to jakim cudem można się jeszcze poruszać?)
bo jesli by was do domku odeslali bo np malo skurczy i jeszcze lepiej czekac to cale mokre bedziecie od odchadzacych wod...ja tak mialam ze mi wody odeszly i do szpitala mi kazali przyjechac sprawdzic czy to rzeczywiscie wody ( co wg mnie bylo glupota bo lalo sie ze mnie jak z hydrantu hihi a oni sie mnie pytaja w szpitalu WODY PANI JUZ ODESZLY?? A JA NA TO: K...A A NIE WIDAC?!
:-)idiociTroszkę zdezorientowany był (ale dzielny) ale już za chwilę z ciekawością razem z położną łożysko oglądał
Leżęęęęęę i kwiczę normalnieeeOj, już to widzę... :-) A co małżonek na to? :-)
Aestima, co Ci szkodzi wziąć oba zestawy. Jak nie masz to dokupisz....:-) Torba do szpitala i tak wielka jak na 2tyg. wakacje.JA ubierałam dzieci cioci i nie sprawiało mi to problemu, ale maluchy podrosły (8 i prawie 6 lat) i nie pamiętam juz kurcze, ale myslę , że sobie poradzę. Lęków nie mamale spodenki a pod tym body, spoko?