• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

majtki siatkowe ja mam rozmiar L
ale sadze ze nie pozwola mi ich zalozyc w szpitalu, dziwny zakaz panuje
same duze wkladki daja i kaza tak lazic :dry:
ale mam w razie czego :tak:

Larvunia a jak te podkłady mają sie trzymac bez majcioch? Chyba że personel liczy że się przykleją do ubabranego krocza, ale to raczej byłoby masakryczne :szok:

reklama
icak
Jak rodzilam Amele to tez byl zakaz noszenia majtek w szpitalu, a co do trzymania sie tych podkladów to pierwsze kilka godzin lezalam to bez problemu a jak gdzies isc to jak kaczka :-D

setana moja torba też nie jest jeszcze gotowa.Choć mój mąż codziennie o to pyta "czy już ją spakowałam..." :) Uważam ,że jeszcze jest troszkę czasu i tak jak Ty nie wszystko jeszcze mam:)Aniu a co ze szpitalem??Wybrałaś??Odpisałam Ci wczoraj ale chyba nie doczytałaś już:)

Katamisz faktycznie nie doczytałam albo jak dziś przeglądałam cześć watków to musiało mi umknąć...
Z tymi szpitalami to właściwie tkwię w miejscu, choć coraz bardziej oddalam się od Borowskiej i najbardziej zaczynam się skłaniać ku Kamieńskiego, choć ciągle i Brochów gdzieś w myślach i rozmowach z M się przewija... Rozumiem, że Chałubińskiego całkiem odrzuciłaś?

Katamisz faktycznie nie doczytałam albo jak dziś przeglądałam cześć watków to musiało mi umknąć...
Z tymi szpitalami to właściwie tkwię w miejscu, choć coraz bardziej oddalam się od Borowskiej i najbardziej zaczynam się skłaniać ku Kamieńskiego, choć ciągle i Brochów gdzieś w myślach i rozmowach z M się przewija... Rozumiem, że Chałubińskiego całkiem odrzuciłaś?

Raczej tak.Choć mój mąż chce abym wybrała szpital najbliżej domu(najbliżej jest chałubińskiego i brochów) a ja sama nadal nie wiem co mam robić.Chyba najlepiej by było w końcu na coś się zdecydować...
Kochana kiedy idziemy na jakieś lody???:)

Ja dziś biorę się za pakowanie torby, nie chce mi się tego robić ale w końcu kiedyś trzeba a torba już od tygodnia wyprana i czeka, no i mąż też mnie już pogania :)
Większość rzeczy już mam, tak mi się przynajmniej wydaje jak przejrzałam listę AAgi i Aestimy tylko jeszcze z apteki dziś odbiorę zamówienie i powinien być komplet.

A wiecie może czy można iść do porodu z paszportem zamiast z dowodem osobistym? Bo miałam zmienić ale pewnie już się nie wyrobię...

reklama
icak
Jak rodzilam Amele to tez byl zakaz noszenia majtek w szpitalu, a co do trzymania sie tych podkladów to pierwsze kilka godzin lezalam to bez problemu a jak gdzies isc to jak kaczka :-D

Zeby mało było wrażeń to jeszcze stresują niemożnością założenia majtek :sorry2: tylko to my się będziemy czerwienić jak podkład zakrwawiony wypadnie przy odwiedzających - co za swiat...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry